Katalog

H2O GmbH

  • ISO 9001:2000

25.08.2022 05:08

ZVO overflatedager: Bedre skyllevannsresultater og langsiktig høy effektivitet takket være VACUDEST-systemer med Industry 4.0

Leipzig/Steinen. Høyt kostnadspress, stabil renslighet og mer bærekraft – dette er utfordringene med dagens overflateteknologi.

H2O GmbH fra Steinen i Baden tilbyr en effektiv løsning for dette: høykvalitets skyllevannsbehandling som sparer kostnader, ferskvann og energi! Ekspertene for spillvannsfri produksjon forklarer hvordan dette fungerer på ZVO Surface Days i Leipzig i deres presentasjon "Hvorfor behandlingen av brukt skyllevann ikke bare er bærekraftig, men også energieffektiv". Det finner sted torsdag 14. september klokken 09.00.

H2O GmbH er også representert med stand på den populære overflatekonferansen. De nye VACUDEST vakuumdestillasjonssystemene med Industry 4.0 vil bli presentert. De innovative "Smart Service Cockpits" gir brukere med kontinuerlige optimaliseringsforslag og prediktivt vedlikehold en langvarig høy systemtilgjengelighet, færre vedlikeholdsfeil, maksimal maskineffektivitet og dermed en stabil behandlingskvalitet.

I tillegg er selskapet avhengig av innovasjoner som Clearcat og Purecat-teknologi for høykvalitetsbehandling av oppvaskvann. Med en COD-reduksjon på opptil 99 prosent produserer de krystallklart, oljefritt destillat som oppnår utmerkede renseresultater i overflateteknologiske prosesser.

Om H2O GmbH - I dag er H2O GmbH en av verdens mest erfarne eksperter innen bærekraftig behandling og resirkulering av industrielt avløpsvann. Med sine effektive og sikre VACUDEST vakuumdestillasjonssystemer implementerer de avløpsfri produksjon for kunder i mer enn 50 land rundt om i verden.

Siden det ble skilt ut fra Mannesmann Demag Group i 1999, har H2O, som et eierstyrt selskap, kunnet vinne et økende antall lojale kunder. Mer enn 130 ansatte ved hovedkontoret i Steinen i Sør-Tyskland og i filialene i Sveits, Polen og Kina bidrar til denne høye kundetilfredsheten.