Katalog

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Om HME - Technologies GmbH

Vår fortid

HME - Technologies GmbH ble grunnlagt i januar 2004 som en spin-off-virksomhet fra "HME Magnet + Elektronik GmbH". Den nylige utskillelsen gjør det mulig for oss å tilpasse oss den skiftende markedsdynamikken og bedre betjene kundene våre med stadig bedre produkter og tjenester.

Vår misjon

Vi streber kontinuerlig etter å:
- Levere produkter av høy kvalitet som er laget etter våre kunders mål
- Rådgi våre kunder ved å tilføre vår dyptgående teknologikunnskap
- Yte tilstrekkelig for å være våre kunders foretrukne og virkelig pålitelige langsiktige partner

Topp kredittverdighet (evaluering av D&B)

HME - Technologies GmbH har høyest mulig kredittverdighet (D&B risikoindikator: 1) fra det internasjonale ratingbyrået Dun & Bradstreet (D&B).
Bare 2 % av alle sveitsiske selskaper kvalifiserer til denne kredittvurderingsklassen. Den eksepsjonelt høye kredittverdigheten og den økonomiske stabiliteten gjenspeiler selskapets verdier.

Våre produkter

Vi har levert magneter og magnetrelaterte produkter av høy kvalitet etter mål (på forespørsel) og just-in-time siden 1985, og kan derfor vise til en lang og anerkjent merittliste i magnetbransjen.
Vi utvider virksomheten vår over hele verden og legger til nye produkter i porteføljen vår.

Våre samarbeidspartnere

Vi samarbeider kun med noen få utvalgte og konkurransedyktige produsenter over hele verden, slik at vi kan garantere kundene våre den aller beste kvaliteten til rimelige priser.

Aluminium nikkel koboltmagneter

Svært følsomme for motfelt, men svært motstandsdyktige mot korrosjon, for bruk ved høye temperaturer med lav temperaturkoeffisient.

Generell informasjon:
Alnico-mag...

Ferrittmagneter

Materialet er sammensatt av jernoksid, strontium eller barium og andre tilsatte materialer. Ferrittmagneter er svært populære og mye brukt på grunn av sin utmerkede motstand mot avmagnetisering, ko...

Samarium-kobolt-magneter (SmCo)

Denne gruppen består av magneter av samariumkobolt (SmCo5 og Sm2Co17). Hovedelementene, de såkalte sjeldne jordartene Sm og Nd, tilhører lantanidmetallene i det periodiske system.

Neodym jern bormagneter (NdFeB)

Det beste innen magnetisk ytelse og energi. NdFeB-magneten er for tiden den sterkeste magneten som er tilgjengelig.

Generell informasjon:
Neodym-jernbor (NdFeB)-mag...

Magneter

Ferritt, SmCo eller NdFeB blandet med plastbindemiddel som er formet ved kompresjon eller injeksjon, gir magneter med komplekse former og flerpolet magnetisering.

Generell inform...

Magneter

Ferritt, SmCo eller NdFeB blandet med plastbindemiddel som er formet ved kompresjon eller injeksjon, gir magneter med komplekse former og flerpolet magnetisering.

Generell inform...

Magnetsystemer

Generell informasjon:
HME - Technologies GmbH tilbyr et komplett utvalg av magnetiske enheter og har muligheten til å produsere magnetiske enheter med flere komponenter etter...

Rotormagneter

Laminerte rotorer med 4 monterte NdFeB-magneter

Holder Magnet

Magneter i kombinasjon med andre produkter, som holdere, låser, høyttalersystemer, magnetmoduler, i henhold til kundens design.

HME-Technologies tilbyr magneter og magnetrelaterte produkter av høy kvalitet, spesielle og sjeld...

22.01.2024 16:00

Metaller og legeringer

Ulike former og fasonger, inkludert pulver

Tilgjengelige former

  • blokk...