JHDcorp
04.09.2023 00:00
L-teanin er en te-spesifikk aminosyre, C7H14N2O3, som utgjør 1-2 % av vekten i tørket te. Teanin ble utskilt fra grønn te for første gang i 1950. Det er den karakteristiske aminosyren i te, og det er også et av smaksstoffene i te. Den har en sterk positiv korrelasjon med kvaliteten på grønn te, med en korrelasjonskoeffisient på 0,787 ~ 0,876. Blant de mer enn 20 aminosyrene i te utgjør teanin 50% ~ 60% av de totale aminosyrene i te.
Funksjon:
1) Redusere blodsukkeret og blodtrykket.
2) Redusere virus, anti-agingm, anti-stråling.
3) Senke blodtrykket, Effekt av smak melioration, Støtte immunforsvaret.
4) Brukes i matfeltet, det brukes som naturlig antioksidant, antistaling agent.
Søknad:
1) Som kosmetikk og daglig kjemisk tilsetningsstoff, det eier effekten av anti-rynke og anti-aldring.
2) Det kan fjerne flekk, forebygge og behandle hudsykdom og følsomhet, råtten tann, tannplakk, periodontitt og halitose, beskytte huden.
Kategori
Tilbud
Land
Kina
Region
Shaanxi
Sted
Xi'an
Sluttdato
14.12.2029 15:55