Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

11.05.2023 13:30

Tank for flytende nitrogen

Svar på annonse

Den flytende nitrogentanken er en dobbeltlagsstruktur, som er forskjellig fra termosflasken i livet. Det er mer presist, og vakuumet mellom dobbeltlags luftfartskammeret i aluminium er mer krevende.

Den flytende nitrogentanken brukes vanligvis til å bevare det flytende nitrogenet i en lengre periode, for å bruke den lave temperaturen på flytende nitrogen for å holde prøven inne i flasken aktiv. Fordi flytende nitrogen vil fordampe ved -196 ° C, selv i en flytende nitrogentank, endres det kontinuerlig til nitrogen, så en god flytende nitrogentank kan få det flytende nitrogenet til å fordampe saktere og holde det lenger. Hver flytende nitrogentank er nøye produsert gjennom en prosess på fabrikken, og hver flytende nitrogentank er testet for flyktighet og er bedre enn volatiliseringsmengden spesifisert i den nasjonale standarden.

I produksjonen implementerer Tianchi KGSQ flytende nitrogentanker strengt kvalitetsspesifikasjonen til "Liquid Nitrogen Biological Containers GB / T 5458-2012", og alle produktene har bestått funksjonstesten til Product Quality Supervision and Inspection Institute. Vi har bestått ISO9001 og EU CE-kvalitetssertifisering. Vi tilbyr produkter av høy kvalitet og perfekt ettersalgsservice

Flytende nitrogentank fabrikk direkte, ettersalg bekymringsløs, velkommen til å kontakte oss på


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Henan

Sted
Zhengzhou