Katalog

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

12.05.2023 00:00

Innledet "vårens" vekst i ytelsen for medisinsk utstyr

Svar på annonse

Kinas medisinske utstyrsindustri er en viktig del av Kinas medisinske industri.

de siste årene, med forbedringen av folks levestandard og jakten på et sunt liv, har den medisinske utstyrsindustrien utviklet seg raskt. Etterspørselen etter metalldeler med høy presisjon for medisinsk utstyr har også økt.

Når det gjelder markedsstørrelse, har størrelsen på Kinas marked for medisinsk utstyr vokst betydelig de siste årene. I følge undersøkelsesdata fra markedsundersøkelsesinstitusjoner har omfanget av Kinas marked for medisinsk utstyr vokst med omtrent 10% de siste årene, og det forventes å opprettholde en høyhastighets veksttrend de neste årene.

1. Den generelle markedssituasjonen

Omfanget av det globale markedet for medisinsk utstyr fortsetter å ekspandere. Ifølge statistikk har det globale markedet for medisinsk utstyr overskredet 440 milliarder amerikanske dollar i 2020, og det forventes at det globale markedet for medisinsk utstyr vil overstige 800 milliarder amerikanske dollar i 2030, med en sammensatt årlig vekstrate på 6,3% i løpet av 2020-2030

Kinas marked for medisinsk utstyr utvikler seg raskt, og vekstraten overstiger den globale gjennomsnittlige vekstraten. Fra 2015 til 2020 økte den innenlandske markedsstørrelsen fra 312,6 milliarder yuan til 778,9 milliarder yuan, med en sammensatt årlig vekstrate på 20 %. Det anslås at markedsstørrelsen vil overstige 2,2 billioner yuan i 2030, og den sammensatte årlige vekstraten i løpet av 2020-2030 forventes å nå 11%, noe som er nesten det dobbelte av det globale markedsnivået.

2、 Salg av enheter og servicesegment

De siste årene har salg og service av medisinsk utstyr blitt en viktig underindustri i medisinsk industri. Etter hvert som nasjonal politikk fortsetter å øke, vil markedet bli mer og mer standardisert, og ledende selskaper i bransjen vil få en større markedsandel. I fremtiden vil salg av enheter og servicesegment være veldig viktig, hvis selskaper ønsker å oppnå en større markedsandel i det fremtidige markedet, må de aktivt justere utviklingsstrategien og styrke konstruksjonen av tjenester.

Etter hvert som folks oppmerksomhet mot helse fortsetter å øke, har medisinsk utstyrsindustri et veldig bredt utviklingsutsikter, og alle segmenter av medisinsk behandling står overfor enorme utviklingsmuligheter. For å være ledende i det fremtidige markedet, må relevante bedrifter fortsette å jobbe hardt innen teknologiforskning og -utvikling, markedsutvidelse osv. I fremtiden, med kontinuerlig utvikling og lansering av nye produkter vil fortsette å drive veksten i det avanserte markedet for medisinsk utstyr.

Shenzhen Yujiaxin Tech Co, Ltd. har jobbet i presisjonsindustrien for medisinsk utstyr i mer enn 20 år, og har spesialisert seg på metallurgiske prosesser som metallpulversprøytestøping, pulvermetallurgi, CNC-fresing og presisjonsstøping. Vi tilbyr en rekke tilpasningstjenester av høy presisjon av medisinsk utstyr av høy kvalitet. Vi har mer enn 20 avanserte støpemaskiner av forskjellige typer med tonnasje fra 6T til 200T, og kan produsere forskjellige produkter, inkludert lagre, presisjonsgir og girkasser, rustfrie stålprodukter, kammer, styrestenger, konstruksjonsdeler, etc. i henhold til kundenes krav. Vi håper å bidra til utviklingen av medisinsk virksomhet.


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Guangdong Province

Sted
Shenzhen