Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

12.05.2023 00:00

Kan flytende nitrogen i en Dewar Pressure Vessel skade mennesker?

Svar på annonse

Mange mennesker har et spørsmål: Er det farlig å bruke en Dewar-trykkbeholder? Er gassen som slippes ut av flytende nitrogen skadelig for mennesker? Hvordan bruke en Dewar Pressure Vessel riktig og fortsatt være trygg?

Når du mottar Dewar Vessels, bør du først sjekke om Dewar Vessels er i god stand, det er ingen bulker eller slag, spesielt hvis vakuumventilen er intakt og hvis tanken ikke er iset over. Flytende nitrogen fordamper kontinuerlig til nitrogen, som ikke er giftig, så det er ikke nødvendig å bekymre seg for skadelige effekter på menneskekroppen. Du må være forsiktig så du ikke søler flytende nitrogen gjennom ventilen eller søler det på kroppen din når du fyller tanken, fordi temperaturen på flytende nitrogen er veldig lav og lett kan forårsake frostskader.

Det er viktig å sjekke kroppen ofte for frost og slutte å bruke tanken hvis du finner frost på utsiden. I stedet for en spesiell plugg, tar den spesielle TipChiChi pluggen til Dewar Vessels hensyn til nitrogenfordampning for å sikre sikker bruk av Dewar Vessels. Andre plugger kan eksplodere og lukke Dewar-beholderne, slik at nitrogenet i flasken ikke har noe sted å slippe ut.


Dewar Pressure Vessels leveres direkte fra produsenten, ikke bekymre deg for ettersalgsservice, vennligst kontakt oss på

Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
High-tech Industrial Development Zone of Zhengzhou, 289 West Third Ring Road, Building 11, 1305

Sted
Zhengzhou