Katalog

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

15.05.2023 00:00

ZhuSun Elektronikk: Produsent og designer av Ethernet RJ45 / SFP / USB-kontakt og LAN-transformator.

Svar på annonse

Hovedprodukter: RJ45-kontakt, LAN-transformator, SFP-kontakt, USB-kontakt, etc. Våre fordeler: 1. 10+ års produksjonserfaring 2. OEM / ODM-støttet 3. ISO 9001: 2008, ROHS, CE, FCC-sertifisert 4. Produkter av industrikvalitet 5. 100% testet (ikke bare batch-testet) 6. Kvalitetsgaranti: 5 år 7. EXW-pris 8. Kort leveringstid 9. Gratis prøver

Yueqing ZhuSun Electronics Co, Ltd, etablert i 2010, er et selskap som spesialiserer seg på utvikling, produksjon og salg av kommunikasjonsbaserte kontakter og komponenter, og er forpliktet til å gi kundene omfattende samtrafikkprodukt- og applikasjonsløsninger. Våre hovedprodukter inkluderer RJ45-kontakter, LAN-transformatorer, SFP-kontakter og USB-kontakter, som er mye brukt i PC-hovedkort, brytere, rutere, utviklingskort, kamera, tingenes internett og annet kommunikasjonsutstyr og felt.

Vi er lokalisert i Wenzhou, Zhejiang-provinsen i Kina, med praktisk transport. Våre erfarne medarbeidere er dedikert til et kraftig forsknings- og utviklingsteam, høyt kontrollert kvalitetsstyringssystem og gjennomtenkt kundeservice, og er alltid tilgjengelige for å diskutere dine behov og tilby profesjonelle komplette løsninger med sterk teknisk støtte. OEM- og ODM-bestillinger er velkomne, og vi er i stand til å levere varene innen kort tid. I tillegg har vi fått ISO9001: 2000, RoHS-, CE- og FCC-sertifikater.

Våre produkter selger godt i alle byer og provinser rundt om i Kina, og eksporteres også til kunder i land og regioner som Tyskland, Frankrike, England, USA, Singapore, Korea, Canada, Russland og Japan, etc. Den pålitelige kvaliteten og det utmerkede omdømmet har gjort oss høyt rost av kunder i inn- og utland.

Vi er overbevist om at vår tekniske styrke og kvalitetsservice vil gjøre oss til en permanent partner, og vi ønsker kunder fra inn- og utland hjertelig velkommen til å etablere samarbeid og skape en lys fremtid sammen med oss.

 


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Zhejiang

Sted
Wenzhou