Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

17.05.2023 00:00

Inneholder tankene våre flytende nitrogen?

Svar på annonse

Når du sammenligner og kjøper flytende nitrogentanker, må du ha dette spørsmålet, vil den flytende nitrogentanken jeg kjøper komme med flytende nitrogen som mineralvann? Svaret er nei, den flytende nitrogentanken kommer ikke med flytende nitrogen.

Først og fremst må flytende nitrogen transporteres veldig forsiktig, temperaturen på flytende nitrogen er -196 ℃, hvis det ved et uhell søles under transporten, kan det forårsake skader på mennesker, noe som er mer enn verdt tapet. For det andre, hvis du kjøper en lagringstype flytende nitrogentank med flytende nitrogen, må du bekymre deg for om halsrøret vil bli skadet på grunn av risting på veien, og hvis halsrøret er skadet, kan ikke den flytende nitrogentanken brukes.

Derfor kommer ikke vår flytende nitrogentank med flytende nitrogen, så hvor kommer det flytende nitrogenet fra? Vanligvis selges flytende nitrogen i lokale gassmarkeder og kjemiske anlegg, men for din egen sikkerhet må du fylle tanken med flytende nitrogen og være forsiktig med frostskader. Selv om det ikke følger med flytende nitrogen, inkluderer vi en bøtte og et beskyttelsesdeksel avhengig av modell. Vi er selgeren så vel som produsenten, hver flytende nitrogentank gjennomgår flere prosesser og strenge tester.

TianChi KGSQ flytende nitrogenbeholdere implementerer strengt kvalitetsspesifikasjonen for "Liquid Nitrogen Biological Containers GB / T 5458-2012" i produksjonen, og alle produktene har bestått funksjonstesten til Product Quality Supervision and Inspection Institute. Vi har bestått ISO9001 og EU CE-kvalitetssertifisering. Vi tilbyr produkter av høy kvalitet og perfekt ettersalgsservice, ta gjerne kontakt med oss.Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Henan

Sted
Zhengzhou