Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

18.05.2023 00:00

Hvordan fylle en ny Dewar-flaske med flytende nitrogen på riktig måte?

Svar på annonse

Det er ikke flytende nitrogen i de kjøpte Dewar-glassene, bare en flaske, så hvordan fyller vi det flytende nitrogenet riktig og trygt? Når du har fått det nyinnkjøpte glasset, må du sjekke om det er noen støt eller brudd på utsiden av glasset, om innsiden er tørr, og om det er fremmedlegemer inne i glasset. Etter å ha sikret disse, kan vi begynne å fylle flytende nitrogen.

Når du fyller flytende nitrogen, må du forkjøle tanken, helle i en liten mengde flytende nitrogen først og deretter fylle den etterpå. Det flytende nitrogenet skal fylles på et godt ventilert sted, så langt det er mulig utendørs. Hvis det er nødvendig å gjøre det innendørs, åpne vinduer og dører for å opprettholde god ventilasjon for å unngå faren for lavt oksygeninnhold forårsaket av fordampning av flytende nitrogen i luften. Påfylling med flytende nitrogen bør gjøres sakte og i små mengder for å gjøre påfyllingsprosessen jevnere. Den første injeksjonen av flytende nitrogen bør være omtrent en tredjedel av volumet på Dewar-flasken, og deretter skal den flytende nitrogentanken avkjøles i 24 timer og deretter gradvis fylles til ønsket kapasitet.

Det er viktig å merke seg at det flytende nitrogenet skal fylles med god beskyttelse, da den ultra-lave temperaturen på flytende nitrogen kan forårsake frostskader på menneskekroppen.

TianChi KGSQ flytende nitrogenbeholdere implementerer strengt kvalitetsspesifikasjonen for "Liquid Nitrogen Biological Containers GB / T 5458-2012" i produksjonen, og alle produktene har bestått funksjonstesten til Product Quality Supervision and Inspection Institute. Vi har bestått ISO9001 og EU CE-kvalitetssertifisering. Vi tilbyr produkter av høy kvalitet og perfekt ettersalgsservice, ta gjerne kontakt med ossSvar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Henan

Sted
Zhengzhou