Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

19.05.2023 00:00

Hvordan kan jeg vite hvor mye flytende nitrogen det er i Dewar-flasken?

Svar på annonse

Når vi bruker Dewar-flasker for å bevare prøver, vil det flytende nitrogenet fordampe til nitrogengass til enhver tid, så det flytende nitrogenet i Dewar-flasken vil sakte avta til det forsvinner, men når det flytende nitrogenet i flasken avtar, vil prøvene nedsenket i det flytende nitrogenet også bli påvirket av temperaturen, så vi må sørge for at mengden flytende nitrogen er tilstrekkelig.

Først og fremst kan vi bestemme mengden flytende nitrogen i flasken ved å veie den tomme flasken når vi får Dewar-flasken, og deretter veie den igjen etter å ha fylt den med flytende nitrogen, og trekke den totale vekten av flytende nitrogen. Deretter veier du flasken hver 3-5 dag for å finne ut hvor mye flytende nitrogen som er igjen, men denne metoden er tidkrevende og blir vanligvis ikke tatt. Den andre metoden er å ta en solid trepinne, merke skalaen på pinnen og legge den i Dewar-flasken, og frostposisjonen etter å ha fjernet den er høyden på det flytende nitrogenet i flasken. En annen måte er TianChis alarm, som vanligvis brukes i laboratorier. Sonden plasseres over prøven i bærebøtta eller kurven, og alarmen vil bli aktivert når det flytende nitrogenet faller til sondeposisjonen, noe som er praktisk og nøyaktig å kjenne den flytende nitrogenhøyden. På grunn av prisen på alarmen er det imidlertid vanligvis enklere og raskere å bruke den andre metoden, men det er nødvendig å ta beskyttende tiltak for å forhindre forfrysninger.

TianChi KGSQ flytende nitrogenbeholdere implementerer strengt kvalitetsspesifikasjonen for "Liquid Nitrogen Biological Containers GB / T 5458-2012" i produksjonen, og alle produktene har bestått funksjonstesten til Product Quality Supervision and Inspection Institute. Vi har bestått ISO9001 og EU CE-kvalitetssertifisering. Vi tilbyr produkter av høy kvalitet og perfekt ettersalgsservice, ta gjerne kontakt med oss.


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Henan

Sted
Zhengzhou