Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

22.05.2023 00:00

Automatisk påfylling av flytende nitrogen - selvtrykkende flytende nitrogentanker

Svar på annonse

Flytende nitrogentanker er produsert for å bevare prøver som krever et miljø med lav temperatur for å forbli aktive, men selv med presisjonsdesign kan ikke manuelt produserte tanker stoppe fordampningen av flytende nitrogen, noe som krever konstant fylling av tankene med flytende nitrogen. Påfylling av flytende nitrogen helt ned til -196 °C kan imidlertid lett føre til forfrysninger hos mennesker. For å løse dette problemet har TianChi introdusert selvtrykkende flytende nitrogentanker.

I motsetning til vanlige flytende nitrogentanker fylles den selvtrykkende flytende nitrogentanken automatisk med flytende nitrogen ved automatisk trykksetting. Dens indre og ytre lag er laget av rustfritt stål, som har utmerket korrosjonsbestandighet og varmeisolasjon, og vakuumlaget i midten er fylt med adsorbent, som er et tynt importert flerlags komposittmateriale uten olje og fett, med utmerket varmeisolasjon. Samtidig styrer ventilen ved tankens munning produksjonen av flytende nitrogen i tanken. Når du trenger å fylle flytende nitrogen i andre flytende nitrogentanker, trenger du bare å åpne boosterventilen og observere trykket i tanken øke til ≥0.05MPa, og deretter kan det flytende nitrogenet fylles automatisk etter å ha skrudd ut tømmeventilen, som ikke krever menneskelig dumping og ikke vil bli påvirket av elektrisitet, virkelig automatisk selvtrykks flytende nitrogentank.

TianChi KGSQ flytende nitrogenbeholdere implementerer strengt kvalitetsspesifikasjonen til "Liquid Nitrogen Biological Containers GB / T 5458-2012" i produksjonen, og alle produktene har bestått funksjonstesten til Product Quality Supervision and Inspection Institute. Vi har bestått ISO9001 og EU CE-kvalitetssertifisering. Vi tilbyr produkter av høy kvalitet og perfekt ettersalgsservice, er du velkommen til å kontakte oss.
Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Henan

Sted
Zhengzhou