Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

30.05.2023 01:05

Dewar-flaskens flyktighet av flytende nitrogen er den samme? Produsenten forteller deg

Svar på annonse

Dewar-flasker er kryogene beholdere for konservering av prøver, hovedsakelig brukt i laboratorier og dyrehold, etc. Når vi kjøper Dewar-flasker har vi alltid et spørsmål, er alle Dewar-flasker flyktige i en viss mengde? Hvordan bestemme flyktigheten til Dewar-flasker?

Etter å ha lært om TianChi Dewar-flasker, vet vi at flyktigheten til Dewar-flasker bestemmes av mange faktorer, for eksempel utetemperaturen, vakuumnivået til Dewar-flasker, størrelsen på Dewar-flasker, typen Dewar-flasker, etc. som alle påvirker flyktigheten til flytende nitrogen. for å oppnå resultater som er bedre enn det nasjonale standardnivået. "Hvis det flytende nitrogenet fordamper for raskt, bør vi vurdere om vakuumet er ute av drift." TianChi-produsenten sier det. Jo større kaliber Dewar-flasken er, desto raskere fordamper det flytende nitrogenet, så velg et annet kaliber av Dewar-flaske for å utnytte det effektivt i henhold til størrelsen på prøven. Storage Dewars har lavere flyktighet enn transportflasker og lagrer flytende nitrogen lenger.

TianChi KGSQ flytende nitrogenbeholdere implementerer strengt kvalitetsspesifikasjonen for "Liquid Nitrogen Biological Containers GB / T 5458-2012" i produksjonen, og alle produktene har bestått funksjonstesten til Product Quality Supervision and Inspection Institute. Vi har bestått ISO9001 og EU CE-kvalitetssertifisering. Vi er en produsent som tilbyr produkter av høy kvalitet og perfekt ettersalgsservice, ta gjerne kontakt med oss.




Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Henan

Sted
Zhengzhou