Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

07.06.2023 05:25

Kan Dewar-flasker eksplodere? Er Dewar-flasker virkelig trygge?

Svar på annonse

Før du kjøper en Dewar-flaske, har mange mennesker spørsmålet, vil Dewar-flasker eksplodere når de er fylt med flytende nitrogen? Hvordan sikre sikkerheten til Dewar-flasken?

Flytende nitrogen er -196 grader Celsius flytende nitrogen, noe som betyr at over 196 grader Celsius flytende nitrogen vil fortsette å fordampe til nitrogen, på dette tidspunktet, hvis temperaturen stiger, vil nitrogenfordampningshastigheten plutselig bli raskere, hver liter flytende nitrogenfordampning, temperaturen stiger 15 grader Celsius, volumutvidelsen på omtrent 180 ganger. Dette betyr at det indre trykket i Dewar-flasken blir større, noe som kan føre til at Dewar-flasken eksploderer.

Dewar-flasker har under normale forhold en spesiell støtsikker konstruksjon og kan transporteres og brukes i fylt tilstand, i tillegg til statisk lagring av flytende nitrogen. Dewar-flasken kan imidlertid føre til at isolasjonslaget eller andre deler går i stykker etter å ha blitt utsatt for voldsom kollisjon og vibrasjon, og det ytre miljøet kan direkte påvirke forgasningsmaterialet og forårsake en eksplosjon.

I tillegg til risikoen for eksplosjon av selve Dewar-flasken, hvis Dewar-flasken plasseres i et lukket rom uten ventilasjon, vil det kontinuerlig fordampede nitrogenet også gradvis fylle hele rommet og nå eksplosjonsgrensen kan også forårsake en eksplosjon.

TianChi KGSQ Dewar-flaske fokuserer på Dewar-flaskeproduksjon i 13 år, har en pålitelig produksjonsprosess, for å sikre bruk av Dewar-flaske bekymringsfri, har alle produktene bestått funksjonstesten til Product Quality Supervision and Inspection Institute. Vi har bestått ISO9001, EU CE kvalitetssertifisering. Vi er en produsent som tilbyr produkter av høy kvalitet og perfekt ettersalgsservice, er du velkommen til å kontakte oss.


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Henan

Sted
Zhengzhou