Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

02.06.2023 15:00

Hva gjør du når trykket i Dewar-flasken er høyt?

Svar på annonse

Når vi bruker Dewar-flasker, opplever vi noen ganger at trykket på Dewar-flaskene øker og bekymrer oss for funksjonsfeil, hva er årsaken til at trykket øker? Hva skal vi gjøre?

Først og fremst kan det skyldes den lille mengden gass, hvis den daglige gassbruken er mindre enn ca. 2,8 standard kubikkmeter, vil trykket stige. For det andre kan det skyldes overfylling. Hvis du overfyller, kan trykket inne i flasken stige kraftig etter fylling, og det er en mulighet for fare, så vi bør unngå overfylling. For det tredje kan det også skyldes feil innstilling eller funksjonsfeil i boosterjusteringsventilen. Når arbeidstrykket overstiger og opprettholdes over det nødvendige trykket etter trykksetting, må vi justere trykksettingsventilen til ønsket trykk. Endelig kan høyt trykk i Dewar-flasken også skyldes tap av vakuum. Når det oppstår svette eller jevn frosting på flaskeoverflaten, må du kontakte produsenten for å returnere til fabrikken for reparasjon.

TianChi KGSQ Dewar-flaske fokuserer på Dewar-flaskeproduksjon i 13 år, har en pålitelig produksjonsprosess for å sikre bruk av Dewar-flaske bekymringsfri, alle produktene har bestått funksjonstesten til Product Quality Supervision and Inspection Institute. Vi har bestått ISO9001, EU CE kvalitetssertifisering. Vi er en produsent som tilbyr produkter av høy kvalitet og perfekt ettersalgsservice, er du velkommen til å kontakte oss.









Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Henan

Sted
Zhengzhou