Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

07.03.2024 10:00

50L laboratorietank for flytende nitrogen med stor diameter

Svar på annonse

TianChi KGSQ dewarflaske i aluminiumslegering består hovedsakelig av skall, foring, halsrør, flerlags adiabatisk kropp og bæretønne osv. Skallet og foringen på beholderen er laget av aluminiumslegeringsplate, som har egenskaper som lav vekt, høy styrke ved lav temperatur og korrosjonsbestandighet osv. Halsrøret er laget av glassstål, som har egenskaper som høy mekanisk styrke og liten varmeledningsevne.

Serien med stor diameter kombinerer fordelene med lavt forbruk av flytende nitrogen og middels kapasitet på frysetørkingsrøret. Den større diameteren og den praktiske uttrekkbarheten til frysetørkingsstativet egner seg godt til langtidslagring av biologiske prøver og hyppig uttak av prøver.

Den adiabatiske flerlagskroppen består av aluminiumsfolie med utmerkede refleksjonsegenskaper som refleksjonsskjerm og materialer med lav varmeledningsevne og lav avgassingshastighet som varmeisolasjonsmateriale for å redusere varmestrålingen.

Mellomlaget mellom beholderskallet og den indre singelen er i høyt vakuum for å forhindre termisk konveksjon av gass, og adsorbenten med stor adsorpsjonskapasitet ved lav temperatur brukes for å sikre langvarig stabil og pålitelig ytelse av beholderen, og produktets levetid er ikke mindre enn fem år.

TianChi KGSQ Dewar-flaske fokuserer på Dewar-flaskeproduksjon i 13 år, har en pålitelig produksjonsprosess for å sikre bekymringsfri bruk av Dewar-flasken, alle produktene har bestått funksjonstesten til Product Quality Supervision and Inspection Institute. Vi har bestått ISO9001 og EU CE kvalitetssertifisering. Vi er en produsent som tilbyr produkter av høy kvalitet og perfekt ettersalgsservice, ta gjerne kontakt med oss på







Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Henan

Sted
Zhengzhou