Katalog

OM CENTERWAY Centerway Steel Co, Ltd

08.06.2023 00:00

OM CENTERWAY Centerway Steel Co, Ltd

Svar på annonse

Profesjonell leverandør av integrasjonsstøtte for stålrør siden 1996.

Centerway Steel Co, Ltd er et datterselskap av Allianz Steel Group som spesialiserer seg på produksjon av stålrør og rørdeler, stålbeholdning, innenlands og utenlands salg. Vi er forpliktet til å tilby one-stop service for stålrørprodukter til kunder over hele verden.

Centerway har ledende teknologi for stålrørproduksjon og forskning i inn- og utland, avanserte og komplette testfasiliteter. Vi er strengt i samsvar medISO 9001 kvalitetsstyringssystem for styring på stedet, har oppnåddISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, CE, AAA-nivå kredittvurderingssertifisering osv. Våre produkter har blitt inspisert og godkjent av SGS, BV, MOODY, TUBOSCOPE og andre internasjonale autoritative tredjepartsorganisasjoner

I årevis har stålprodukter levert av Centerway blitt mye brukt i tekniske prosjekter som olje- og gassutvinning, rørledningstransport, bygging av urbane rørledningsnettverk, bygningskonstruksjon, kyst- og havnebygging, bygging av mat- og medisinfabrikker. våre partnere er i hele Sørøst-Asia, Midtøsten, Europa, Afrika, Sør-Amerika, Oseania og mer enn 100 land og regioner. Vi leverer også mange stålrørprodukter og tjenester til verdens 500 største olje- og gass- og EPC-selskaper, som f.eks: PetroChina, Schlumberger, ADNOC, NNPC, ENI, NICO, EGPC, OXY, CCED, OGDCL, PEMEX osv.


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
AK

Sted
Changsha