Katalog

Skummaskin for produksjon av såler

21.06.2023 00:00

Skummaskin for produksjon av såler

Svar på annonse

Foaming Machine for Making Sole er en type fysisk skumutstyr som bruker superkritisk væskeskummende teknologi for å injisere karbondioksid eller nitrogen som skummedium i det superkritiske skumutstyret, slik at gassen og det smeltede råmaterialet blandes fullstendig og diffunderer for å danne en enfaset blandet sol, som produserer en stor mengde sol. Trykkfallet fikk gassen til å skille seg ut og danne et stort antall boblekjerner. I den påfølgende kjøle- og støpeprosessen vokser og dannes boblekjernen inne i sola kontinuerlig, slik at man får et mikrocellulært skumplastprodukt. Det superkritiske skumingsutstyret er et viktig utstyr for å realisere denne prosessen. Som profesjonell designer og produsent av superkritisk utstyr kan STRENGTH Equipment designe og produsere superkritisk skumingsutstyr for masseproduksjon og laboratorieapplikasjoner for å dekke dine behov. Skummemidlet til superkritisk skummende maskin kan være N2 eller CO2, det er opp til kravene til skummende materiale.

TAIAN STRENGTHs viktigste skumningsutstyr er skumningsutstyr for fottøymateriale, skumningsutstyr for ark og andre høyteknologiske felt av fysisk skumningsutstyr for nye materialer. Fysiske skummende produkter er mye brukt i luftfart, luftfart, høyhastighetstog, fottøymateriale, emballasjematerialer, sportsutstyr, lekeplass, miljøverndekorasjon og andre felt på grunn av miljøvern, ingen forurensning, ingen kjemiske rester og lukt.

Fordeler med skummende produkter
1. Fysisk skummende enhetsceller er tynnere og lettere i vekt.
2. Fysisk skummende produkter har bedre mekaniske egenskaper.
3. Fysisk skummende produkter er mer kostnadseffektive, krever mindre materialer og er nedbrytbare.
4miljøvern, ingen forurensning, NO VOC.

Skummende materiale
Ulike polymer-elastomermaterialer som EVA, TPU, PE, PP, ABS, nylon osv.


Anvendelse
Superkritiske fysisk skummede produkter brukes i stor utstrekning til fottøy, emballasjematerialer, barneleker, 5G-kommunikasjon, gulvmatter, motorkjøretøy, luftfart, treningsutstyr, isolasjonsmaterialer til bygg og anlegg, miljøvennlige veggklistremerker.




Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina