Katalog

Resveratrol produsent

26.06.2023 11:00

Resveratrol produsent

Svar på annonse

Resveratrol er en slags ikke-flavonoid polyfenolforbindelse som er et antitoksin som produseres av mange planter når de stimuleres. Det kan syntetiseres i drueblader og skinn og er den bioaktive ingrediensen i vin og druesaft.



Ren resveratrol fremstår som fargeløse acikulære krystaller, smakløse, uoppløselige i vann, lett løselig i eter, kloroform, metanol, etanol, aceton, etylacetat og andre organiske løsningsmidler, med et smeltepunkt på 256-258 ℃ og en sublimeringstemperatur på 261 ℃. Ved eksponering for alkaliske oppløsninger som ammoniakk blir det rødt, og det oppstår en kromogen reaksjon hvis det utsettes for jernklorid-kaliumferricyanid. Denne egenskapen er nyttig ved identifisering av resveratrol.



Naturlig resveratrol har både cis- og transstrukturer. Det finnes hovedsakelig i trans-konformasjon i naturen. Begge strukturene kan kombineres med glukose for å danne cis- og trans-resveratrolglykosider. Under påvirkning av tarmglykosidaser kan cis- og trans-resveratrolglykosider frigjøre resveratrol. Under påvirkning av UV-lys kan trans-resveratrol omdannes til cis-isomer.




Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Shanxi