Shaanxi Youbio Technology Co.,Ltd
Shaanxi Youbio Technology Co.,Ltd
22.07.2023 01:00
Erteprotein er et førsteklasses protein isolert fra erter ved hjelp av avanserte prosesser og lavtemperatur- og lavtrykksteknologi. Det inneholder 18 aminosyrer som er essensielle for menneskekroppen, og er et komplett protein.
Fysikalske og kjemiske egenskaper:
Erteproteinpulverets skumbarhet og skumstabilitet er nært knyttet til pH, ionestyrke, konsentrasjon, varmebehandling, graden av proteindenaturering og proteintype. Begge deler øker med økende konsentrasjon. Når konsentrasjonen når 5 %, er skummingsevnen optimal; skumstabiliteten vil øke med økende konsentrasjon, noe som er spesielt viktig etter 60 minutter. Erteproteinpulver har optimal skummende evne og skumstabilitet ved pH 6, mens begge deler vil avta ved pH større eller mindre; den dårligste skummende evnen vil oppstå ved pH 2, mens den dårligste skumstabiliteten vil oppstå ved pH 10. Erteprotein har lavere oljeabsorpsjon ved høyere temperaturer og høyere oljeabsorpsjon ved lavere temperaturer fordi oljens viskositet er høyere ved lavere temperaturer.
Kategori
Tilbud
Land
Kina
Region
Shanxi