Katalog

MYZG Q38 hjullaster

24.06.2023 01:00

MYZG Q38 hjullaster

Svar på annonse

Frontlastermaskin med alle dimensjoner og gratis reservedeler

Q38 er et produkt som er uavhengig utviklet av MYZG. Den er utstyrt med en kraftig Huadong-motor, høykvalitets dobbeltskift, firehjulsdrift, fullhydraulisk styring, sterk kraft, høyere effektivitet og bedre miljøtilpasningsevne.

q38-lasteren er et avansert produkt som hovedsakelig brukes til lasting og lossing av løse materialer. Hele maskinen er kompakt, fleksibel i drift, med høy arbeidseffektivitet, mer egnet for drift i smale og små felt og er mye brukt på steder som gårder, tømmerplasser og kommunale anlegg.

1. Den er utstyrt med en motor som oppfyller kravene i China II-utslippsstandarden, med sterk kraft, lite støy og pålitelig ytelse.

2den er utstyrt med en ett-trinns hydraulisk dreiemomentomformer med tre elementer og aksefast girkasse, som gir høy pålitelighet og er enkel å vedlikeholde. MYZG-forsterket drivaksel er konfigurert med stor bæreevne, lang levetid og høy pålitelighet.

3. Den er utstyrt med et lastfølsomt fullhydraulisk styresystem med lett og rask styring og pålitelige energisparende egenskaper.

4. Den er utstyrt med et hydraulisk system med pilotstyring, som gir høy driftseffektivitet og er lett og enkel å betjeneden vedtar forsterkede rammer foran og bak som har bestått 200 000 ganger med utmattelsesforbedringstester, med sterk bæreevne, rimelig lastfordeling for hele maskinen og god stabilitet.

5. Nytt førerhus i stålkonstruksjon er tatt i bruk, noe som sikrer bred sikt, et større operasjonsområde , god tetningsytelse; klimaanlegget kan installeres valgfritt, noe som sikrer god komfort.

6elektrisk system vedtar avansert og modent elektrisk apparatelement, noe som gjør det stabilt og pålitelig.

7. Motorpanseret er designet med stor dør, noe som gjør det mer praktisk for reparasjon og vedlikehold.

8. Skuffen er laget av utstikkende skjærebrett. Den nederste antifriksjonsplaten er tykkere, med liten skjæremotstand, høy fyldekoeffisient og høy pålitelighet.

MYZG-maskiner eksporteres over hele verden, omtrent mer enn 130 land. Vi bruker merkevaremotor, de matchende delene av maskinen er enkle å få, og motoren kan byttes til mange merker som Quanchai, Yunnei, Huadong, Deutz, Huafeng, Huangdong, Cummins, Changchai, Xinchai, Yanmar, etc.

MYZG har perfekt ettersalgsservice , og gir ett års garanti. Prisen vår er mer konkurransedyktig og den gode servicen godt mottatt av kundene.
Hver maskin produsert av Mingyu må gjennomgå flere strenge tester, og den kan endelig leveres til kundene først etter at alle tester er fullført og kvalifisert.


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
China

Sted
Mingyu Schwerindustrie