Katalog

Suppeskål, Papirskåler med spesialtrykk

26.06.2023 00:00

Suppeskål, Papirskåler med spesialtrykk

Svar på annonse

Papirskålene med spesialtrykk er laget av NoTree-sukkerrørspapir eller FSC-sertifisert papir. De er også foret med PLA, en komposterbar, plantebasert bioplast. Disse suppebegrene av papir er perfekte til servering av alt fra kald iskrem til varm suppe. Øk merkevarebevisstheten din med disse takeaway-skålene med eget trykk. Ta også en titt på papirskålene og de komposterbare skjeene våre!

- Tilpasset trykk er tilgjengelig på 2-32 oz. skåler

- Trykt med miljøvennlig blekk på sukkerrørspapir eller FSC-sertifisert papir

- Minimumsbestilling på 100 kasser (50 kasser à 8 oz.).)

- Trykkes i opptil 6 farger

- Leveringstiden er 18-21 uker.


Velg Ecopak for enestående løsninger for tilpassede suppeskåler av papir

Ecopak er din pålitelige partner for alle dine behov for tilpassede suppeskåler av papir. Med vårt engasjement for kvalitet, bærekraft og kundetilfredshet sørger vi for at du får førsteklasses produkter som oppfyller dine unike spesifikasjoner. Enten du er en cateringvirksomhet eller en grossist, gjør våre fordelaktige priser, tilpasningsmuligheter og eksepsjonelle service oss til det ideelle valget for dine emballasjebehov.


Kontakt oss i dag for å be om et tilbud, diskutere dine tilpasningsbehov eller bestille et prøvesett. La oss være din foretrukne leverandør av tilpassede suppeskåler i papir. Sammen kan vi løfte merkevaren din og gjøre en positiv forskjell for miljøet!




Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Jiangxi province