Katalog

HPMC for flislim

27.06.2023 10:05

HPMC for flislim

Svar på annonse

HPMC for flislim inneholder andre tilsetningsstoffer som sement, sand og kalkstein, som kan øke vedheftet til keramiske fliser. Flislim er et nytt, moderne dekorativt materiale som brukes til å lime inn fliser, fliser, gulvfliser og andre dekorative materialer. Det finnes mange typer tilsetningsstoffer i fliselim, men vanligvis tilsettes celluloseetertilsetningsstoffer i fliselim for å forbedre vannretensjon, fortykningseffekt og åpentid.

Hydroksypropylmetylcellulose av konstruksjonskvalitet er mye brukt i byggkvalitet. For eksempel flisliming, flisemørtel.


Fordel

HPMC-cellulose har mange egenskaper, for eksempel fortykning, vannretensjon, dispersjon, emulgering, filmdannelse, vedheft, gelering og adsorpsjon. HPMC har god effekt i flislim, det kan forbedre sklisikkerheten, vannretensjonen, åpningstiden, viskositeten og styrken på flislimet. På grunn av hydroksypropylmetylcellulosens høye vannytelse trenger den ikke å bli gjennomvåt eller fuktet med fliser og underlag, noe som kan forbedre limstyrken betydelig. Oppslemmingen kan konstrueres på lengre tid, og konstruksjonen er praktisk og ensartet. Den er delikat og har god sklisikkerhet. HPMC med en fortykkende, bindende, dispergerende, emulgerende, PH-verdi av stabilitet, film, suspensjon, adsorpsjon, gel, overflateaktivitet, opprettholder funksjoner som vann og beskyttende kolloid.


1. Forbedre vannretensjonsegenskapene og forlenge arbeidstiden.

2. Forbedre bindingsstyrken til flislim.

3. Forbedrer fleksibiliteten og deformerbarheten til fugemassen.

4den kan forbedre flislimets motstand mot nedbøyning.

5. God bindingsstyrke, både tykt og tynt, med redusert krymping og fliser som ikke sprekker eller faller under belastning.

6. Mørtelen har bedre formbarhet og fleksibilitet, noe som gjør konstruksjonen enklere og arbeidet mer effektivt.


For mer informasjon, besøk vår hjemmeside.


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Hebei

Sted
Xingtai