Katalog

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

05.07.2023 00:00

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co, Ltd

Svar på annonse

Som ECP-leverandør i Kina fokuserer SL Tech på å levere avansert kinesisk kullkjemisk, petrokjemisk og naturgasskjemisk teknologi, inkludert hydrogenperoksidteknologi, etylacetatanlegg, butylacetatanlegg, fastbedprosess, hydrogenperoksidanlegg og MMA-teknologi til globale kunder.

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co, Ltd. (SL Tech) er et ungt teknologiselskap som spesialiserer seg på EPC-kontraktstjenester og import og eksport av kjemiske anlegg, med hovedkontor i China (Hubei) Pilot Free Trade Zone og et kontor i Wuxi. Selskapet er også aksjonær i Wanian Jinze Electronic Material Co., Ltd. med en produksjonskapasitet på 20 000 tonn metylacetat, og Henan Bojie Energy Engineering Technology Co., Ltd. Som er dedikert til avsvovling av diesel ved hjelp av en ikke-hydrogeneringsprosess.

Vi er dedikert til å levere avansert kinesisk teknologi innen kullkjemikalier, petrokjemikalier og naturgaskjemikalier til utenlandske kunder, inkludert hydrogenperoksidteknologi, etylacetatanlegg, butylacetatanlegg, fastbedprosess og hydrogenperoksidanlegg.

I mellomtiden, med den stadig økende utviklingen av Kinas kjemiske teknologi (noen til og med når det ledende nivået i verden), og avhengig av teamets mange års erfaring med utenrikshandel med kjemiske anlegg, er SL Tech også dedikert til å tilby Kinas avanserte kullkjemiske, petrokjemiske og naturgasskjemiske teknologier til utenlandske kunder, inkl. hydrogenperoksidteknologi, MMA-teknologi, syngass til MEG-teknologi, PO-teknologi, PPC-teknologi, UHMWPE-teknologi, løsemiddelteknologi av elektronisk kvalitet osv.




Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina