Katalog

DIEP MINH CHAU SERVICE TRADING COMPANY LIMITED

DIEP MINH CHAU SERVICE TRADING COMPANY LIMITED

DIEP MINH CHAU SERVICE TRADING COMPANY LIMITED

07.07.2023 00:00

Skål og bestikk av kokosnøttskall - et fantastisk naturprodukt fra Vietnam

Svar på annonse

DMC er et globalt selskap som spesialiserer seg på import/eksport av landbruksprodukter, akvatiske produkter og sjømat. Vårt produktsortiment av høy kvalitet omfatter fersk og frossen sjømat (reker, krabbe, hummer med mer) samt landbruksprodukter (frukt, grønnsaker, korn, krydder og håndverk). Selskapet vårt er stolt av å ha et godt rykte når det gjelder å tilby miljøvennlige og bærekraftige alternativer fra kokosnøtt, og vi vil overgå forventningene dine.

Litt om produktene våre:

  • Produkter av høy kvalitet: Laget av 100 % naturlige og fornybare materialer fra de beste kokosnøttplantasjene i Vietnam.
  • Bærekraftig materiale: Laget av resirkulerte kokosnøttskall, og hvert enkelt produkt fremhever kokosnøttens unike skjønnhet og tekstur.
  • Håndlaget kvalitet: Nøye håndlaget av dyktige vietnamesiske håndverkere for eksepsjonell kvalitet og individualitet.
  • Allsidig bruk: Lette, slitesterke og enkle å rengjøre, perfekt for mange ulike bruksområder på kjøkkenet.
  • Miljøvennlige redskaper: Kokosnøttskall forvandles til miljøvennlige boller, lys og kopper, noe som reduserer CO2-utslippene og bidrar til en mer miljøvennlig livsstil.
Kontakt oss for rimelig pris, service og mer informasjon. I tillegg tilbyr vi fleksible betalingsbetingelser og rask levering for å sikre at du får bestillingen din i tide. Vi er alltid tilgjengelige 24/7 for å svare på eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha.

Vi ser frem til å gjøre forretninger med deg!

Med vennlig hilsen.

Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Vietnam

Region
Thu Duc City

Sted
Building S702 Vinhomes Grand Park, Long Binh Ward, Thu Duc City, Ho Chi Minh City, Vietnam