Katalog

Metallkvern til salgs

10.07.2023 00:00

Metallkvern til salgs

Svar på annonse

PSX Scrap Shredder Line 2240-3150KW

Hovedmotorkraften til skrapjern (PSX80104/88104) inkluderer hovedsakelig : 2240KW-3150KW

PSX88104 hele linjens layoutlengde: 82m;

Makuleringsmaskinens bredeste punkt: 23m;

Makuleringsmaskinens høyeste punkt: 8m

Metallkvern til salgs

En metallkvern, også kjent som metallknuser eller metallgjenvinningsmaskin, er en robust industrimaskin som er spesielt utviklet for å makulere og redusere metallmaterialer til mindre fragmenter eller biter. Den brukes ofte i resirkuleringsvirksomheter, på skraphandlere og i ulike bransjer som arbeider med metallavfall og -bearbeiding.

Hovedformålet med en metallkvern er å bryte ned og makulere store metallgjenstander eller -materialer til mindre, mer håndterbare størrelser. Denne prosessen legger til rette for effektiv håndtering, transport og resirkulering av metallavfall, samt utvinning av verdifulle metaller for gjenbruk.

(Utstyret kan gjøre en sving under hovedmotoren eller magnetisk separasjon osv, og hovedmotoren kan helt eller delvis synke under bakken, den spesifikke situasjonen skal utformes og arrangeres av våre ingeniører i henhold til kundens faktiske situasjon)

metall shredder Produktparametere

Modell
Type hovedmotor
Mateåpningsbredde (mm)
Hovedmotoreffekt (kw / HP)
Matemengde (T / H)
PSX-2240
PSJ80104
2500
2240KW / 3000HP
40-50 tonn/time
PSX-3150
PSJ88104
2500
3150KW / 4000HP
70-100 tonn/time


metallkvern Viktige funksjoner og fordeler:

Robust konstruksjon: Makuleringsmaskinene våre er bygget med kraftige materialer og komponenter som sikrer langvarig pålitelighet og slitestyrke. Du kan stole på at maskinene våre leverer jevn og effektiv makulering, dag etter dag.

Allsidige makuleringsmuligheter: Våre metallkvernere er konstruert for å håndtere et bredt spekter av metallmaterialer, inkludert stål, aluminium, kobber, messing og mer. Enten det dreier seg om store bulkvarer eller mindre biter, kan makuleringsmaskinene våre effektivt redusere dem til ønsket størrelse.

Høy makuleringseffektivitet: Med kraftige motorer og presise skjæresystemer gir våre makuleringsmaskiner høy hastighet og effektiv materialreduksjon. Du vil oppleve økt produktivitet og redusert behandlingstid, noe som optimaliserer den generelle arbeidsflyten.

Tilpassede løsninger: Vi vet at ulike bransjer og bruksområder har unike makuleringsbehov. Derfor tilbyr vi tilpassede alternativer for våre metallkvernere. Vårt ekspertteam samarbeider tett med deg for å skreddersy maskinens spesifikasjoner, for eksempel makuleringskapasitet, matestørrelse og sikkerhetsfunksjoner, slik at de passer til dine spesifikke behov.


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Please Select..