Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

15.11.2023 01:05

Sædbeholder med flytende nitrogen

Svar på annonse

Egnet for laboratorier for kunstig befruktning

Tianchis dewarflasker for flytende nitrogen er laget av høyfast romfartsaluminium. Materialet er korrosjonsbestandig og stabilt, og er ideelt for lagring av flytende nitrogen. Det indre av dewarflasken er laget av en dobbeltlags aluminiumslegering med et høyvakuumlag i sandwichen, og det indre fôret er innpakket med varmeisolerende materialer, som alle spiller en nøkkelrolle ved langtidslagring av flytende nitrogen. Flaskens munn er rillet for å gjøre det enklere å oppbevare bøtter eller kurver, og korken på flasken er ikke forseglet for å unngå sikkerhetsrisiko ved fordampning av flytende nitrogen. Laboratorieserien med flytende nitrogentanker er også utstyrt med låsbare lokk for å ivareta sikkerheten til prøvene.

Produktegenskaper:

1. Låsbart lokk som er enkelt å vedlikeholde.

2. Firkantet løftesylinder i flere lag for oppbevaring av større prøver.

3. Firkantet plastboks for oppbevaring av laboratorieprøver.

4. Kan utstyres med en spesiell transportvogn for innendørs mobilitet.

5. Kan utstyres med en væskenivåalarm som automatisk indikerer temperaturen i beholderen. En alarm utløses hvis temperaturkontrollområdet overskrides for å ivareta sikkerheten til de lagrede prøvene.

6. Temperaturkontroll av flytende nitrogen over lengre tid.

7. Fem års vakuumgaranti

8. Lett, korrosjonsbestandig design i romfartsaluminium

9. Større flaskehalsåpninger

10. Enkel tilgang til lagrede prøver

11. Kurvdesign for flere prøver.

Tencent KGSQ Dewar-kolber er produsert med en pålitelig produksjonsprosess for å sikre bekymringsfri bruk av Dewar-kolber. Alle produktene har bestått funksjonstesten fra Product Quality Supervision and Inspection Institute (PQSIQ). Alle produktene har bestått funksjonstesten til Product Quality Supervision and Inspection Institute (PQSIQ). Vi er produsent, tilbyr produkter av høy kvalitet og perfekt ettersalgsservice, ta gjerne kontakt med oss.Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Henan