Katalog

Maskiner for plastgjenvinning

21.07.2023 10:35

Maskiner for plastgjenvinning

Svar på annonse

Hebei Fangtai plastic machinery manufacture Co, Ltd. ble grunnlagt i 2004, og er en profesjonell aktør innen maskiner for behandling av plastavfall.

Vi er lokalisert i Baoding City, Hebei-provinsen, og har praktisk transporttilgang. Vi er fokusert på å forske på og utvikle nye produkter for å møte markedene og kundenes tilfredshet. Med rikelig styrke har vi mange profesjonelle teknikere og fagarbeidere. Våre erfarne medarbeidere er dedikert til streng kvalitetskontroll og gjennomtenkt kundeservice, og er alltid tilgjengelige for å diskutere dine krav og sikre full kundetilfredshet. Vi følger strengt produktkvalitetsstandarden for å produsere og teste. Vi er fullt forpliktet til å produsere teknologisk avanserte typer PET-flasker / pp pe / søppelknusing vasking tørking resirkuleringslinje; multifunksjonell plastgjenvinningslinje; Alle typer knusere, skiver, granulatorer, tørketrommel, etikettfjerner, ballepresser, ballebryter og andre plastgjenvinningsmaskiner. Våre produkter selger godt både på innenlandske og internasjonale markeder, før vi eksporterte til Tsjekkia, Amerika, Russland, Japan, Montenegro, Libanon, Chile, Mexico, Algerie, Etiopia, Nigeria, Egypt, Turkmenistan, Usbekistan, Tunisia, Bangladesh, India, Sri Lanka, Malaysia, Indonesia, Jemen, Thailand, Kambodsja, Pakistan, Jordan, Libya og andre land;

Vi vil kontinuerlig introdusere internasjonal avansert teknologi for å produsere bedre produktlinjer. Med god forretningskreditt, garantert ettersalgsservice og moderne produksjonsanlegg har vi opparbeidet oss et godt rykte blant våre kunder over hele verden. Våre helautomatiserte produksjonsanlegg benytter det beste innen materialer, teknologi og menneskelige ressurser, og alt er innrettet for å gi kundene full tilfredshet. Vi ønsker deg velkommen til å kontakte oss og ser frem til å samarbeide med deg! Fangtai plastmaskiner holder høyt tempo med tiden, pionerer og innoverer, Vi ønsker oppriktig velkommen handelsmenn både fra inn- og utland for å diskutere forretninger med oss! Vi ser frem til å samarbeide med deg for å oppnå felles fremgang og skape en strålende fremtid!


Svar på annonse

Kategori
Tilbud