Katalog

Våt laserpartikkelstørrelsesanalysator med høy presisjon

22.08.2023 00:00

Våt laserpartikkelstørrelsesanalysator med høy presisjon

Svar på annonse

Winner 2000ZD med testteknologi med tre blokker >= 1 sett

Produktbeskrivelse


Winner2000ZD / Winner2000ZDE intelligent laserpartikkelstørrelsesanalysator, utfører automatisk test, automatisk justering, automatisk vannforsyning, automatisk drenering, automatisk boblefjerning, automatisk ultralydsdispersjon, automatisk rengjøring etc., virkelig realiserer en nøkkeloperasjon. Den har et fullt innebygd prøvetakingssystem som effektivt forhindrer problemer med sedimentering av store partikler i sirkulasjonsrørledningen og sikrer god nøyaktighet. Det vedtar omfattende laserdiffraksjonspartikkelstørrelsesmålingsprinsipp med svært følsom ringfotoelektrisk detektor som forbedrer testnøyaktigheten sterkt, original designet ubegrenset fri monteringsprogramvareteknologi, en sann refleksjon av partikkelstørrelsesfordelingen, for å sikre sannhet og nøyaktighet av testresultatene. Derfor er den spesielt egnet for laboratorier i bedrifter, høyskoler og universiteter og forskningsinstitutter.

Hovedfunksjoner

1, Avansert design av optisk bane:
En patentert teknikk for Fourier-transformasjon av konvergerende lys frigjorde det spredte lyset ved store spredningsvinkler fra begrensningen av blenderåpningen til Fourier-linsen. Brennvidden er redusert for å forbedre instrumentets oppløsning, og den ringformede fotodioden i silisium med flere elementer sørger for å samle alle lyssignalene fra partiklene, noe som forbedrer oppløsningen.

2, Innebygd automatisk våtdispergeringsenhet:
Vi har nøye justert omrøringsoppsettet, ultralyddispergeringsenheten og prøvesirkulasjonsrørene og festet dem inne i instrumentet. Denne innebygde konstruksjonen forhindrer effektivt inhomogen dispergering og sedimentering av store partikler, noe som kan observeres i konstruksjoner der disse dispergeringsenhetene er adskilt fra instrumentene og prøvesirkulasjonsrørene derfor er for lange.

3,Unconstrained fitting techniques:
Programvaren for partikkelanalyse bruker en unik, ubegrenset datatilpasningsteknikk som vi har utviklet for å få data om reell partikkelstørrelsesfordeling, noe som er spesielt viktig for forskere.

4,Mikroprøvekammer (ekstrautstyr):
Prøvekammerets kapasitet er så liten som bare 10 ml. Dette gjør det enklere å måle dyre/dyrebare prøver, eller prøver som er vanskelige å spre i mediet.

5,Moderne målekontroll: (Intelligent SOP Operation)
Brukerne kan utføre alle måleprosedyrer ved hjelp av PC-en og få optimale resultater på svært kort tid.

6,Brukervennlig betjening:
manuell modus og automatisk modus, fritt valg, for å måle i henhold til prøvens egenskaper. Under visse forhold (f.eks. hvis prøven har ukjente egenskaper eller det er spesielle krav til målingene), kan brukerne først foreta en testmåling i manuell modus, og deretter måle prøvene i automatisk modus etter å ha fått en idé om prøveegenskapene og måleforholdene.

7,Helautomatisk justering av lysbanen:
En presis firefaset hybrid trinnmotor justerer automatisk den optiske banen og kan justere den når som helst, med en presisjon på opptil 0,1 um. Dette gjør at brukerne slipper å justere den optiske banen manuelt, og forbedrer nøyaktigheten og stabiliteten til måleresultatene.

8,Raske målinger:
satt til "automatisk" modus, alle driftsprosedyrer utføres automatisk, automatisk vannforsyning, automatisk ultralydprøve, omrøring, sirkulasjon, bakgrunnstesting, prøvetesting, analyse, drenering og rengjøring, noe som reduserer tiden for målinger betydelig, hele prosessen tar bare 2 minutter.

9, Dataanalyse:
Feil i dataene avvises, og måleresultatene behandles automatisk. Manuell databehandling er ikke nødvendig, og resultatet er mer standardisert.

Bruksområde

Winner2000 er mye brukt til sement, keramikk, medisin, dop, fargestoff, polstring, kjemiske produkter, katalysator, lodding, støv, tilsetningsstoff, plantevernmidler, eksplosiver, grafitt, lysfølsomt materiale, drivstoff, metall- og ikke-metallpulver, kalsiumkarbonat, kaolin og andre pulvermaterialer.

Kvalitetssikring

1. Strengt i samsvar med ISO9001-2000 kvalitetsstyringssystem.2. Streng kontroll fra innkjøp av materialer, prosessinspeksjon til endelig partikkelstørrelsesfordelingstest.3. QC-avdeling for å utføre kvalitetskontrollbestemmelser.
4. Bare kvalifiserte komponenter vil bli montert og total laserpartikkelstørrelsesanalysator må inspiseres fullstendig før salg.
5.Laserpartikkelstørrelsesanalysator vil bli behandlet for å forhindre -shake test før levering.

After Sale Service

1.Operation demo video CD vil bli tilbudt.

2. Tilbyr gratis opplæringstjeneste.
3. Kvalitetssikringsdatoen er 1 år etter endt betaling, teknologisupport vil bli gitt for livet. Og etter det vil vi
samle inn kostnadene hvis du leverer reparasjonstilbehør.
4. Vedlikehold for utstyrssvikt forårsaket av feil håndtering (passende kostnader vil bli innkrevd).
5. Vi tilbyr komponenter med gunstig pris og varig vedlikehold.

FAQ

Kjøp av laserpartikkelstørrelsesanalysator trenger kunnskapspunkter:

(1) Hvilke materialer trenger test?
Hvis suspensjon / emulsjon, må du velge flytende dispersjonspartikkelstørrelsesanalysator, og noen materialer reagerer også med vann, så trenger også flytende dispersjonspartikkelstørrelsesanalysator. Generelt trenger sement, metallpulver og faramcy materialer tørr dispersjonsmodell partikkelstørrelsesanalysator.

(2) Hvilket størrelsesområde trenger test?
Nå, basert på MIE-spredning, kan laserpartikkelstørrelsesanalysator teste partikkelområdet 0,01um-2000um.
Hvis materialområdet ikke er så bredt, for eksempel 10um-20um, vil et mindre utvalg av partikkelstørrelsesdistribusjon velge en modell med nærmere rekkevidde, og det er ikke nødvendig å kjøpe en modell med stort utvalg.


(3) Hva er dispersjonsmedium?
For flytende modeller kreves vanligvis vann, etanol eller organiske løsningsmidler som dispergeringsmedium for at prøven skal være godt dispergert og sirkulert i laserpartikkelmåleren. For tørre dispergeringsmodeller brukes kun trykkluft som dispergeringsmedium. I markedet koster tørr laserpartikkelmåler mer enn flytende dispersjonsmodell, så hvis du kan teste godt, er flytende modell bedre.

For flere spørsmål, vennligst kontakt oss, vi vil tilby den mest passende laserpartikkelmåleren for deg!

Ledetid:
Antall (sett) 1 - 2 > 2
Ledetid (dager) 5 Forhandles
Tilpasning:
Tilpasset logo (Min. Bestill 1 sett)
Tilpasset emballasje (Min. Bestill 1 sett)
Grafisk tilpasning (Min. Bestill 1 sett) Grafisk tilpasning (Min. bestilling 1 sett)
Mindre
Kjøpsdetaljer
Beskyttelse med

Frakt:

Kontakt leverandør
for å forhandle om fraktdetaljer

Betalinger:---
Nyt krypterte og sikre betalinger Se detaljer

Returer og refusjoner

For uoppfylte, manglende eller andre produktproblemer Se detaljer

Forsyningsevne
Forsyningsevne
500 sett / sett per måned
Emballasje og levering
Emballasjedetaljer
Laserpartikkelstørrelsesanalysatorpakken er kryssfinerboks.
Port
Qingdao / Hongkong
Bildeeksempel:
pakke-img
Ledetid:
Antall (sett) 1 - 2 >2
Ledetid (dager) 5 Forhandles om


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Provinz Shandong

Sted
Ji'nan

Tilleggsinformasjon