Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

10.07.2024 01:00

Våt laserpartikkelstørrelsesanalysator med høy ytelse og stor rekkevidde

Svar på annonse

Våt laserpartikkelstørrelsesanalysator med høy ytelse og stor rekkevidde med en deteksjonsvinkel på 0,0155-141 grader

Produktbeskrivelse

Vinner 2009


Winner2009A / Winner2009B helautomatisk våt laserpartikkelstørrelsesanalysator vedtar MIE-spredningsprinsipp, målestørrelsen er fra 0,01 μm til 2000 μm, som tilbyr pålitelig og repeterbar partikkelstørrelsesanalyse for et mangfoldig utvalg av applikasjoner. den bruker dobbeltstråle og flere spektrale deteksjonssystemer og sidelysspredningstestteknologi for å forbedre presisjonen og ytelsen til testen betydelig, på vegne av det innenlandske avanserte nivået i feltet.

Hovedfunksjoner

(1) Vinner Patent -Optisk banedesign
Konvergerende lys Fourier transform lys patentert teknologi, gjør at spredningslys ikke er begrenset til linseåpning. Dobbelt spektrumdesign gjør at presisjonen oppnår fra 0,01 μm til 2000 μm / 1200 μm, og Dual-laser ortogonalt lys bruker halvlederhjelpslaseren til å utvide testvinkelen fra 45 grader til 135 grader, sørg for å motta alle signalvinklene.

(2) Utvid størrelsesområdet
Winner2008A / B måleområde betydelig utvidet til 0.01μm, spesielt egnet for små prøver av brukeren, submikronpartikkeltestresultatene nådde det internasjonale nivået

(3) Fullautomatisk innebygd vått dispersjonssystem
Ultralydsdispersjonen, mekanisk omrøring og sirkulasjonskanal rimelig integrert i det indre av instrumentene, sikrer jevn spredning og fordeling av partikler i testprosessen, effektivt unngå ujevn fordeling, stort partikkelavsetningsfenomen forårsaket av lang rørledning av utvendig dispersjonssystem, for å sikre nøyaktigheten av testresultatene.

(4) Intelligent driftsmodus
Med intelligent automatisk driftsmodus, for å oppnå en nøkkeltest, så lenge i henhold til rask tilsetning av prøven, klikk på "test", alle prosesser inkludert vannforsyning, spredning, sirkulasjon, testing, rengjøring, dataregistrering, dataanalyse, lagring og utskrift fullføres automatisk, ikke bare redusere testarbeidsbelastningen, men også eliminere forstyrrelser av menneskelige faktorer, for ytterligere å forbedre nøyaktigheten og ektheten av testresultatene.

(5) Automatisk optisk banejusteringssystem

Presisjonen til fire hybridstegmotorer i det automatiske systemet med optiske komponenter, mikropresisjon på 0,01 μm, instrumentet for lysbane er alltid på sitt beste for å eliminere manuelt på lysbanen og problemene og vanskelighetene, men forbedrer også nøyaktigheten og stabiliteten til testresultatene.

(6) Autoritativ kalibreringsmetode
I hele testområdet ved hjelp av de nasjonale standardmaterialene for kalibrering, bare et års kalibrering en gang instrumentet kan. Kalibreringsmetoden er enkel og rask.

(7) Ubegrenset fri montering patentteknikk

Vinner original ubegrenset fri montering patentteknologi, partikkelstørrelsesanalyse påvirkes ikke av noen funksjonelle begrensninger, og reflekterer virkelig partikkelstørrelsesfordeling.

Søknad


Partikkelstørrelsesanalysator er mye brukt for sement, keramikk, medisin, dop, fargestoff, polstring, kjemiske produkter, katalysator, lodding, støv, tilsetningsstoff, plantevernmidler, eksplosiv, grafitt, lysfølsomt materiale, drivstoff, metall og ikke-metallpulver, kalsiumkarbonat, kaolin og andre pulvermaterialer.

Vårt team

Vårt mål er å tilby super kvalitet og konkurransedyktig pris laserpartikkelstørrelsesanalysator for kunder over hele verden!
Vi opprettet mer enn 10 første partikkelstørrelsesanalyseteknologi i Kina!


kvalitetssikring

1. Strengt i samsvar med ISO9001-2000 kvalitetsstyringssystem.2. Streng kontroll fra innkjøp av materialer, prosessinspeksjon til endelig partikkelstørrelsesfordelingstest.3. QC-avdeling for å utføre kvalitetskontrollforskrifter.
4. bare kvalifiserte komponenter vil bli satt sammen og total laserpartikkelstørrelsesanalysator må inspiseres fullstendig før salg.
5.Laserpartikkelstørrelsesanalysator vil bli behandlet for å forhindre -shake test før levering.

Service etter salg

1.Drift demo video CD vil bli tilbudt.2. Tilbyr gratis treningstjeneste.
3. Kvalitetssikringsdatoen er 1 år siden betaling er fullført, teknologistøtte vil bli gitt for livet. Og etter det vil vi samle inn kostnadene hvis vi leverer reparasjonstilbehør.
4. Vedlikehold for utstyrssvikt forårsaket av feil håndtering (passende kostnad vil bli samlet inn).
5. Vi tilbyr komponentene med gunstig pris og varig vedlikehold.

FAQ

Kjøp laserpartikkelstørrelsesanalysator trenger å vite poeng:

(1) Hvilke materialer trenger test?
Hvis suspensjon / emulsjon, må du velge flytende dispersjonspartikkelstørrelsesanalysator, og noen materialer blir også reagert med vann, så trenger også flytende dispersjonspartikkelstørrelsesanalysator. Generelt trenger sement, metallpulver og faramcy-materialer tørr dispersjonsmodell partikkelstørrelsesanalysator.

(2) Hvilket størrelsesområde trenger test?
Nå, basert på MIE-spredning, kan laserpartikkelstørrelsesanalysator teste partikkelområdet er 0,01um-2000um.
Hvis materialområdet ikke er så bredt, for eksempel 10um-20um, vil mindre utvalg av partikkelstørrelsesdistribusjon velge nærmere rekkevidde modell være mer presis, ikke nødvendig å kjøpe stor rekkevidde modell.


(3) Hva er spredningsmedier?
For flytende modell, for at prøven kan spre seg godt og sirkulere i laserpartikkelstørrelsesanalysatoren, trenger vi vanligvis å bruke vann, alokol eller organisk løsningsmiddel som dispersjonsmedium. for tørr dispersjonsmodell, bruk bare trykkluft som dispersjonsmedium. i det nåværende markedet er kostnadene for tørr laserpartikkelstørrelsesanalysator høyere enn flytende dispersjonsmodeller, så hvis du kan teste godt, er flytende modell bedre.


Flere spørsmål, vennligst kontakt oss, vi vil tilby deg den best egnede laserpartikkelstørrelsesanalysatoren for deg!


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
山东省

Sted
济南市

Tilleggsinformasjon