Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.01.2024 09:00

Medisinsk tåke- og gasspartikkelstørrelsesanalysator for kosmetikk- og røykindustrien, Winner 311xp

Svar på annonse

Produktbeskrivelse: Winner 311XP Benchtop Spray Laser Particle Sizer

Winner311XP Benchtop Spray Laser Particle Sizer er designet og utviklet for å teste dråpestørrelsesfordelingen til små sprøyter. Den er spesielt egnet for medisinske forstøvere, forstøvete legemidler, ulike aerosoler, sprayer og andre små sprayapparater, og er spesielt godt egnet til å oppfylle kravene i den nasjonale farmakopéen for testing av partikkelstørrelsen på inhalasjonsaerosoler, sprayer, pulvertåker osv.

Produktdetaljer

Winner311XP benchtop spray laser partikkelmåler er spesialdesignet og utviklet for testing av dråpestørrelsesfordelingen til små sprayapparater. Den er spesielt egnet for medisinske forstøvere, forstøvende legemidler, ulike aerosoler, sprayer og andre små sprayapparater, og er spesielt egnet for å oppfylle kravene i den nasjonale farmakopéen for testing av partikkelstørrelsen på inhalasjonsaerosoler, sprayer, pulvertåker osv.
Nøkkelfunksjoner

(1) Unik patentert optisk baneteknologi Basert på prinsippet om laserspredning bruker enheten en parallell optisk bane med én stråle og dobbel linse og dobbel detektorteknologi for å sikre høy innsamling av spredt lys fra forskjellige vinkler, noe som utvider målegrensen og forbedrer enhetens oppløsning.

(2) Unik luftstrømbeskyttelsesenhet Luftstrømbeskyttelsessystemet kan effektivt beskytte linsen, unngå forurensning av linsen med dråper under testprosessen og forlenge enhetens levetid.

(3) Sprayutløst partikkelstørrelsestest, øyeblikkelig test, øyeblikkelige data.

(4) Det finnes tre programvaredistribusjonsmoduser: fri distribusjon, R-R-distribusjon og logaritmisk distribusjon, som kan dekke behovene for partikkelstørrelsestesting i ulike bransjer.

(5) Bruk av ubegrenset fri justering av patentert programvareanalyseteknologi, en sann refleksjon av partikkelstørrelsesfordelingen.

(6) Produktinspeksjonen er svært målrettet: Den benkmonterte laserpartikkelmåleren er spesielt utviklet for å oppfylle kravene til partikkelstørrelse for inhalasjonsaerosoler, sprayer og pulveraerosoler i den nasjonale farmakopéen. I testingen integrerer den en rekke patenterte teknologier fra Winner Particle Company, som er det beste valget for testing av små spraypartikkelstørrelser.


1.1 Overholder strengt ISO9001-2000 kvalitetsstyringssystem, 2. Strengt kontroll fra materialinnkjøp til prosesskontroll til endelig partikkelstørrelsesfordelingstest.
3) Kvalitetskontrollavdelingen utfører kvalitetskontrollforskrifter.
4, Bare kvalifiserte deler kan monteres, montering av laserpartikkelstørrelsesanalysator må inspiseres fullstendig før salg.
5 、 Laserpartikkelstørrelsesanalysatorer utfører anti-rystetest før de forlater fabrikken.

|1 Sett / sett (Minimum bestillingsmengde) Modell Winner311XP Tilgjengelighet: Antall (sett) 1 - 2 & gt; 2 Tilgjengelighet (dager) 5 For å forhandle om tilpasning: Tilpasset logo (Minimum bestillingsmengde 1 sett) Tilpasset emballasje (Minimum bestillingsmengde 1 sett) Kjøpsdetaljer Leveringsgaranti: Kontakt leverandøren for å diskutere leveringsdetaljene for å nyte leveringsgarantien i tide Betalingsmåter: --- Krypteringssikkerhet er tilgjengelig. Se betalingsdetaljer Retur og refusjon Du har rett til refusjon innen 30 dager etter at du har mottatt produktet. Se detaljer For mer informasjon, inkludert priser, tilpasning og frakt, vennligst kontakt: Forhandle nå Jinan Winner Particle Instruments Co Produsent, handelsselskap Emballasjebeskrivelse Laser Particle Sizer er pakket i en kryssfinérboks. Port Qingdao / Hong Kong Tilgjengelighet 500 sett / måned.


Service etter salg


1.1 Hvis kundene trenger det, vil vi sende teknikere for å installere laserpartikkelstørrelsesanalysatoren hjemme (samtidig gi demonstrasjonsvideodisk). 2. gi gratis opplæring.
(3) Kvalitetsgarantien er 1 år etter betaling, og teknisk support tilbys for livet. Etter det vil vi ta betalt for vedlikeholdsdeler hvis de leveres.
4) Vi reparerer utstyrsfeil som skyldes feil bruk (mot betaling).
(5) Vi leverer komponenter til en gunstig pris og sørger for langsiktig vedlikehold.
Ofte stilte spørsmål

Hva du bør tenke på når du kjøper en laserpartikkelanalysator:

(1) Hvilke materialer skal testes?
For suspensjoner/emulsjoner må det velges en væskedispersiv partikkelanalysator. Noen materialer reagerer også med vann, slik at det også er nødvendig med en væskedispersiv partikkelanalysator. For sement, metallpulver og fasematerialer er det generelt nødvendig med tørre dispergeringspartikkelmålere.

(2) Hvor stort er partikkelstørrelsesområdet som skal testes?
For tiden kan laserpartikkelstørrelsesanalysatorer teste et partikkelstørrelsesområde på 0,01um-2000um basert på MIE-spredning.
Hvis partikkelstørrelsesområdet for materialet ikke er så stort, f.eks. 10um-20um, og partikkelstørrelsesfordelingsområdet er lite, vil det være mer nøyaktig å velge en modell med et smalere område, og det er ikke nødvendig å kjøpe en modell med et stort område.


(3) Hva er dispergeringsmediet?
For flytende modeller kreves det vanligvis vann, katekol eller organiske løsemidler som dispergeringsmedium, slik at prøven kan dispergeres godt og sirkuleres i laserpartikkelstørrelsesanalysatoren. For modeller med tørr dispergering er det bare trykkluft som kreves som dispergeringsmedium. I dagens marked er tørre laserpartikkelstørrelsesanalysatorer dyrere enn modeller med flytende dispersjon, så flytende modeller er bedre hvis de kan testes godt.


Hvis du har ytterligere spørsmål, kan du kontakte oss, så gir vi deg råd om hvilken laserpartikkelstørrelsesanalysator som passer best for din applikasjon!


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
山东省

Sted
济南市

Tilleggsinformasjon