Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

11.11.2023 08:00

Winner 803 1-10000nm Photon Nano laser partikkelstørrelsesanalysator

Svar på annonse

Produktbeskrivelse

Winner802/803dynamisk lysspredning nanometer partikkelstørrelsesanalysator som er basert på det dynamiske lysspredningsprinsippet, og også den første som bruker digital korrelator i Kina. Og det er en oppgradering fra Winner801, som er det første settet med nanometerpartikkelstørrelsesanalysatorer. Basert på prinsippet om Brownsk bevegelse, mindre partikkel, raskere hastighet, større partikkel, saktere. Det vedtar stor ytelse av Japan HAMAMATSU fotomultiplikator og egenutviklet høyhastighets digital korrelator som kjernedeler, få diffusjonskoeffisient ved å teste spredning av lysendring i en viss vinkel, og beregne partikkeldiameter og distribusjon i henhold til Stokes-Einstein-ligningen. maskinen har egenskaper med rask beregning, høy oppløsningsrasjon, god nøyaktighet og repeterbarhet, derfor er den mye brukt i selskapets produktlaboratorieforskning og universitetsbruk.

Hovedtrekk

(1) Avansert testprinsipp:
Dynamisk lysspredningsprinsipp og fotonkorrelasjonsspektrumteknologi, i henhold til Brownsk bevegelseshastighet for partikkel for å teste partikkelstørrelse, har forskjellige størrelser av partikler forskjellig hastighet, når laser belyser disse partiklene, vil det få spredningslys til å skje forskjellig hastighet på svingninger - nedturer.
Fotokorrelasjonsspektrummetode vil analysere disse partikkelstørrelsene i henhold til fotonfluktuasjoner - nedturer i bestemt retning.

(2) Høy oppløsning:
Ved hjelp av PCR-teknologien testes partikkelstørrelser på nanometerskala, og må kunne skille mellom signalfluktuasjoner på nanosekunder. Kjernekomponentene i instrumentet er CR256 digital korrelator utviklet av vårt selskap, med 8ns høy oppløsningshastighet.

(3) Høy følsomhet og støy-signalforhold
Detektoren består av importert HAMAMATSU fotomultiplikator, noe som sikrer god nøyaktighet.

(4) Høyhastighets datainnsamling og beregning
Selvutviklet patentprodukt-CR256 digital korrelasjon, det kan fullføre dynamisk spredning av lysintensitetsinnsamling og autokorrelativ funksjonsberegning i sanntid, databehandlingshastigheten er opptil 162M, gjenspeiler effektivt dynamisk spredningslysinformasjon av forskjellige størrelser av partikler.

(5) Høyt stabilt optisk banesystem
Fotonkorrelasjonsspektrumdeteksjonssystem vedtar optisk fiberteknologi, mindre størrelse og høy anti-interferens og pålitelighet.

(6) Konstant temperaturkontrollsystem med høy presisjon
Halvledertemperaturkontrollteknologi, presisjonskontroll innen ± 0,1 ℃ , gjør at prøvene er i konstant tilstand gjennom hele testprosessen, forhindrer testfeil fordi temperaturendring vil endre væskens viskositet og Brownsk bevegelseshastighet.

(7) Utgangsparametere: Ekte partikkelstørrelsesfordeling, fritt innstilt D10-D100, D[4,3], D[3,2], D[2,1], D[1,0] og spesifikt overflateareal.

Anvendelse

Nano metallisk oksid, Nano metallisk pulver, Nano keramisk materiale, protein, polymer latex, fremstilling av farmasøytisk, vann / oljeemulsjon, maling, beleggmateriale, pigment, blekk, toner, kosmetikk og andre felt for forskning, fremstilling og anvendelse av nanomaterialer

.
Vårt team

Vårt mål er å tilby super kvalitet og konkurransedyktig pris laserpartikkelstørrelsesanalysator for kunder over hele verden!
Vi skapte mer enn 10 første partikkelstørrelsesanalyseteknologi i Kina!

Kvalitetssikring

1. Strengt i samsvar med ISO9001-2000 kvalitetsstyringssystem.2. Streng kontroll fra innkjøp av materialer, prosessinspeksjon til endelig partikkelstørrelsesfordelingstest.3. QC-avdeling for å utføre kvalitetskontrollbestemmelser.
4. Bare kvalifiserte komponenter vil bli montert og total laserpartikkelstørrelsesanalysator må inspiseres fullstendig før salg.


5.

Laserpartikkelstørrelsesanalysator vil bli behandlet for å forhindre -shake test før levering.


After Sale Service

1.Operation demo video CD vil bli tilbudt.2.Offer gratis treningstjeneste.
3.Kvalitetssikringsdatoen er 1 år siden betalingen er fullført, teknologisupport vil bli gitt for livet. Og etter det vil vi samle inn kostnadene hvis vi leverer reparasjonstilbehør.
4.Vedlikehold for utstyrssvikt forårsaket av feil håndtering (passende kostnader vil bli samlet inn).


5.

Vi tilbyr komponenter med gunstig pris og varig vedlikehold

Modellnummer

Winner 803
Ledetid:
Antall (sett) 1 - 2 > 2
Ledetid (dager) 5 Forhandles
Tilpasning:
Tilpasset emballasje (Min. bestilling 1 sett)
Grafisk tilpasning (Min. bestilling 1 sett) Kjøpsdetaljer bestill 1 sett)

Innkjøpsdetaljer
Beskyttelse med

Frakt:

Kontakt leverandør
for å forhandle om fraktdetaljer

Nyt leveringsgaranti i tide

Betalinger:
---
Nyt krypterte og sikre betalinger Se detaljer

Returer og refusjoner

Kvalifisert for refusjon innen 30 dager etter mottak av produkter. Se detaljer

Emballasjedetaljer Laserpartikkelstørrelsesanalysatorpakken er kryssfinerboks.
Port Qingdao / Hongkong
Forsyningsevne 500 sett / sett per måned

Flere spørsmål, vennligst kontakt oss, vi vil tilby deg den best egnede laserpartikkelstørrelsesanalysatoren for deg

!
Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
山东省

Sted
济南市

Tilleggsinformasjon