Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

29.04.2024 16:05

Nanopartikkelstørrelse og analyse av zeta-potensial

Svar på annonse

Winner 901 Photon Correlation DLS Nanopartikkelstørrelses- og zeta-potensialanalysator

Testområde 1-10000 nm

 

Produktbeskrivelse


Winner901 Nano Particle Size and Potential Analyser er et nytt high-end produkt fra Winner Particle Instrument Co, Ltd. for analyse av partikkelstørrelse ved hjelp av dynamisk lysspredning, som kan måle både zeta-potensialet og størrelsen på nanopartikler.

 

Produktdetaljer:


Winner901 bruker elektroforetisk lysspredningsteknologi for å måle zeta-potensialet og oppnå det isoelektriske punktet, og bruker statisk lysspredning (SLS) teknikker for å måle molekylvekten. Sammenlignet med andre enheter av samme type i inn- og utland har den betydelige fordeler og kan brukes i forskjellige eksperimenter i forbindelse med laserpartikkelstørrelsesfordelingsanalysatoren.


Søknad:


Winner901 Nano Particle Size and Potential Analyser har både zeta-potensial og nanopartikkelstørrelsesanalyse og testfunksjoner. Den er egnet til å måle partikkelstørrelsen og overflatepotensialet til en rekke ulike nanoemulsjoner, suspensjonskolloider osv. Den kan brukes i den finkjemiske industrien for nanomaterialer, FoU og produksjonskvalitetskontroll av overflateaktive stoffer, oligomerer osv. Det er også en produktutvikling og kvalitetskontrolltester for trykkfarger, farmasøytiske preparater og andre næringer.

Hovedfunksjoner


Testprinsipp :
Ved hjelp av prinsippet om elektroforetisk lysspredning og fotonkorrelasjonsspektroskopi ble størrelsen på partiklenes zeta-potensial bestemt basert på den elektroforetiske bevegelseshastigheten til partiklene i væsken. Populasjonshastigheten til partiklenes elektroforetiske bevegelse og graden av dopplerforskyvning av det spredte lyset forårsaket av laserbestrålingen av disse partiklene varierte. Fotonkorrelasjonsspektroskopi analyserer størrelsen på partiklenes zeta-potensial basert på frekvensforskyvningen.

Ultrahurtig datainnsamling :
Kjernekomponenten i enheten er den digitale korrelatoren HA1024, som kan utføre elektroforetisk spredning av lysintensitet og beregning av autokorrelasjonsfunksjon i sanntid for effektivt å gjenspeile informasjonen om partiklenes elektroforetiske bevegelseshastighet og danne grunnlaget for nøyaktigheten av testresultatene for zeta-potensialet.
Høysensitivt signal/støy-forhold:
Ved å bruke profesjonelle fotomultiplikatorrør med høy ytelse har instrumentet ekstremt høy følsomhet og høyt signal/støy-forhold for fotonsignaler.
Konstant temperaturkontroll med høy presisjon:

Ved å bruke halvledertemperaturkontrollteknologi er temperaturkontrollnøyaktigheten så høy som 0.1 °C, slik at prøven alltid er i en konstant temperaturtilstand under hele testprosessen, noe som unngår testavvik forårsaket av endring av væskeviskositet og Brownsk bevegelse på grunn av temperaturendringer, og sikrer nøyaktigheten og stabiliteten til testresultatene.
Stabilt optisk banesystem :
Det optiske banesystemet bygget av den optiske frekvensforskyvningsenheten og optisk fiberkoblingsteknologi gjør ikke bare deteksjonssystemet lite, men har også sterk anti-interferensevne, noe som sikrer testens stabilitet.

VANLIGE SPØRSMÅL


Kjøp laserpartikkelstørrelsesanalysator trenger å vite poeng:

(1) Hvilke materialer trenger test?
Hvis suspensjon / emulsjon, må du velge flytende dispersjonspartikkelstørrelsesanalysator, og noen materialer blir også reagert med vann, så trenger også flytende dispersjonspartikkelstørrelsesanalysator. Generelt trenger sement, metallpulver og faramcy-materialer tørr dispersjon
modell partikkelstørrelsesanalysator.

(2) Hvilket størrelsesområde trenger test?
Inntil nå, basert på MIE-spredning, kan laserpartikkelstørrelsesanalysator måle partikkelområdet er 0,01um-2000um. Hvis materialområdet ikke er så bredt, for eksempel 10um-20um, mindre utvalg av partikkelstørrelsesdistribusjon, velg smalere utvalgsmodell
vil være mer nøyaktig, du trenger ikke å kjøpe en stor utvalgsmodell.

(3) Hva er dispersjonsmedier?
For flytende modell, for at prøven kan spre seg godt og sirkulere i laserpartikkelstørrelsesanalysatoren, må vi vanligvis bruke vann, alokol eller organisk løsningsmiddel som dispersjonsmedier.For tørr dispersjonsmodell, bruk bare trykkluft som dispersjonsmedium. I det nåværende markedet er kostnadene for tørr laserpartikkelstørrelsesanalysator høyere enn flytende dispersjonsmodeller, så hvis det er bra å teste, er flytende modell bedre.

Flere spørsmål, vennligst kontakt oss, vi vil tilby deg den best egnede laserpartikkelstørrelsesanalysatoren for deg!


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
山东省

Sted
济南市

Tilleggsinformasjon