Katalog

Thermo Scientific Niton XL2 XRF-analysator (XRF)

06.09.2023 00:00

Thermo Scientific Niton XL2 XRF-analysator (XRF)

Svar på annonse

Thermo Fisher Scientific Niton XL2 XRF-analysator er en brukervennlig, robust og pålitelig edelmetallanalysator som gir raske og nøyaktige analyseresultater. Den er enklere, raskere og mer nøyaktig enn nitrogentestmetoder og gir samtidig analyse av alle edelmetallprodukter på en mer omfattende måte enn brannanalyse.

Thermo Scientific Niton XL2-analysatorene har høy ytelse og avansert elektronikk, samtidig som de opprettholder den enkle "pek-og-skyt"-funksjonen som har vært kjennetegnet for alle XRF-instrumentene våre. Disse analysatorene er forseglet mot fukt og støv og har 100 % innebygde programvareverktøy, og de er lette, men likevel robuste nok til å tåle de tøffeste miljøer - i felt eller på verkstedet. Niton XL2 er ergonomisk utformet og har ikoner som kan leses i dagslys, menyer som kan tilpasses, flerspråklige alternativer og et standard analyseområde på mer enn 25 grunnstoffer fra svovel til uran.

XL2-analysatoren er utstyrt med et integrert standardkamera for nøyaktig posisjonering av analyseområdet, og gir umiddelbar, ikke-destruktiv elementanalyse av legeringsmaterialer fra titan til nikkel samt sporstoff- og sporstoffanalyse. De lette og robuste håndholdte Niton XL2-analysatorene egner seg godt til stadig flere bruksområder, blant annet identifisering av skrapmetall, gruvedrift og leting, samt blyscreening for forbruker- og elektronikkvarer.

Niton XL2 er det foretrukne instrumentet når du trenger nøyaktighet, presisjon og brukervennlighet. Det er det ideelle instrumentet for å

  • Analysere metallegeringer for resirkulering av skrap eller kvalitetskontroll av sluttprodukter
  • Utføre kvalitetskontroll, anleggsdrift og gruvenær letevirksomhet
  • Undersøke elektronikk og forbruksvarer for bly

Thermo Scientific Niton XL2-analysatorer gir deg mange klare fordeler
  • Svært enkle å bruke - også for ikke-teknisk personell
  • Robust design for virkelige industrielle miljøer
  • Virkelig ikke-destruktiv test med nesten øyeblikkelige resultater
  • Fra påslag til avtrekker til resultat på sekunder
  • Sikker analyse med teknologi fra bransjelederen


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Indonesia