Katalog

Mega Indo HandHeld

Mega Indo HandHeld

Mega Indo HandHeld

06.09.2023 00:00

Thermo Scientific Niton Xl2 Xrf-analyseinstrument for edle metaller

Svar på annonse

Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer fra Thermo Scientific tilbyr nå en rask, presis og ikke minst ikke-destruktiv metode for å teste kjemien og renheten til alle edle metaller. Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer oppdager raskt forfalsket gull og gullbelegg og gir brukerne den nøyaktige grunnstoffsammensetningen i mynter og smykker, slik at de kan være helt sikre på verdien av de edle metallene de kjøper og selger.

Den raskeste, enkleste og mest nøyaktige testeren på markedet! Med et enkelt tastetrykk kan du raskt undersøke det nøyaktige innholdet av edelmetall i gjenstanden du tester. Sekunder etter at du har trykket på knappen, får du en sikker, nøyaktig og pålitelig analyse av elementfordelingen i gjenstanden du tester.

På grunn av gullets volatilitet og høye pris kan det bli en kostbar feil å ikke oppdage bare en liten variasjon i sammensetningen. Thermo Scientific Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer er en rask, nøyaktig og ikke minst ikke-destruktiv metode for å teste renheten og kjemien til alle edle metaller. Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer oppdager raskt gullbelegg og forfalsket gull og gir deg den nøyaktige elementsammensetningen i smykker og mynter, slik at du kan være helt sikker på verdien av de edle metallene du kjøper og selger.

Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer gir presis analyse i løpet av sekunder i en robust, pålitelig og brukervennlig innpakning. Innholdet av alle gull- og edelmetaller kan måles uten å måtte endre kalibreringen manuelt basert på metallet som analyseres - for eksempel sølv (Ag), gull (Au), palladium (Pd) og platina (Pt).

Mer dyptgående og raskere analyse enn brannanalyse med tilsvarende presisjon
Raskere, enklere og mer presis enn salpetersyretestteknikker
Thermo Scientific AuDIT gullbeleggdeteksjonsteknologi muliggjør effektiv deteksjon av de fleste gullbelagte gjenstander
Brukerne kan finne ut nøyaktig både tilstedeværelse og konsentrasjon av skadelige tungmetaller og andre sporlegeringselementer, noe som kan påvirke verdivurdering og kommende raffineringskrav


Funksjoner
  • Ergonomisk design
  • Enkel "pek og skyt"-funksjonalitet - kan brukes svært enkelt, også av ikke-teknisk personale
  • Ikke-destruktiv analyse med nesten umiddelbare resultater
  • Perfekt for detaljhandelsmiljøer
  • Standard analyseområde: >25 elementer fra S- til U-elementer (avhengig av bruksområde)
Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Indonesia