Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

16.09.2023 01:00

GE VOLUSON E10 ULTRALYD

Svar på annonse

GE Voluson E10 er et førsteklasses ultralydapparat for kvinnehelse som virkelig lever opp til navnet "Premium". Den mest bemerkelsesverdige funksjonen er den nye Matrix 4D-svingeren. Dette er en helelektronisk 4D-probe uten bevegelige deler. Det betyr at det ikke er noen "feiing" av proben, og at alle bilder tas samtidig uten forsinkelse.

Det

betyr at bildefrekvensen er høyere, bildekvaliteten bedre og de diagnostiske bildene mye mer nøyaktige.

Voluson E10, det nyeste ultralydsystemet i Expert-serien, er utviklet for avanserte kvinneklinikker. Der komplekse tilfeller er regelen, ikke unntaket. Der du daglig må løse vanskelige diagnostiske spørsmål. Der pasientene kommer til deg for å få sikre svar.

Nye Voluson E10 er basert på den innovative Radiance-systemarkitekturen som setter nye standarder for bildebehandling* ved å gi spektakulære 2D- og 3D/4D-bilder, utmerket penetrasjon for teknisk vanskelige undersøkelser, nye volumavbildningsverktøy og avanserte applikasjoner som hjelper deg med å løse vanskelige tilfeller. Voluson E10 støtter også GEs neste generasjon HDliveTM - HDlive Silhouette og HDlive Flow - bildene er virkelig ekstraordinære!

GE er allment anerkjent som verdensledende innen ultralydsystemteknologi for kvinnehelse. Selskapets ultralydapparater i GE Voluson-serien gjør det enkelt for gynekologer og klinikere innen obstetrikk, gynekologi og fertilitet å utføre komplekse undersøkelser av kvinners helse, og gir presis diagnostikk gjennom overlegen bildekvalitet på en tidskritisk måte.

GE Voluson E10 ble utviklet for å erstatte den rimeligere GE Voluson E8, men ikke helt, ettersom den har fire ganger så mye prosessorkraft som GE Voluson E8, noe som muliggjør avanserte applikasjoner og effektiv arbeidsflyt. Sammenlignet med E8 har E10 en større skjerm for bedre visning av skanninger, en mer sofistikert stråledannelse og nyere renderingsteknologier. Den eksepsjonelle prosessorkraften og hastigheten til GE Voluson E10 betyr raskere gjengivelsestider og jevnere bildefrekvenser som gir HD-live som er ekstremt tydelig og realistisk.

GE Voluson E10 Funksjoner og spesifikasjoner
  • 4D elektronisk matrise 4D-svinger
  • HD Live
  • 23" LED-skjerm i bredformat
  • 12.1" multitouch berøringspanel
  • Belysning av probeport
  • Optimalisert ergonomi
  • V-SRI avansert volumetrisk flekkreduksjon
  • Svært høy bildefrekvens ved 2D- og 4D-avbildning
  • 4 ganger høyere prosessorkraft enn Voluson e8

Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Indonesia

Region
DKI Jakarta

Sted
Kota Jakarta Selatan

Sluttdato
31.12.2024 08:55