Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

11.09.2023 01:05

SIUI ULTRALYDSKANNER CTS8800 PLUS

Svar på annonse

SIUI CTS-8800 er en bærbar ultralydmaskin som kombinerer det siste innen ultralydteknologi med flekkreduksjonsteknologi og forbedret zoom. SIUI CTS-8800 er svært enkel å bruke for alle operatører og har et stabilt operativsystem med en 160 GB harddisk. Den kan produsere 4D svart-hvitt-bilder til en lavere pris enn konkurrentene. SIUI CTS-8800 er det mest kostnadseffektive utstyret for 4D-ultralydavbildning på markedet.

SIUI CTS-8800 er det første innstegssystemet som kombinerer avanserte avbildningsfunksjoner med trådløs teknologi. Veterinærforhåndsinnstillinger, bildelagring og øyeblikkelig bildeoptimalisering gjør alt logisk og brukervennlig. CTS-8800 tilbyr teknologier som Spatial Compound Imaging, Tissue Harmonics, Speckle Reduction og Variable Image Focusing for å produsere bilder av høy kvalitet. Kombinasjonen av disse høyteknologiske funksjonene og trådløs bildeoverføring gjør at CTS-8800 kan ta klinikken din til det ypperste innen teknologi.

ALLSIDIG 4D-KAPASITET
CTS-8800 Plus tilbyr fremragende 4D-bildebehandling til en fantastisk pris. Den volumetriske avbildningsteknologien dekker obstetrisk 4D-fosteravbildning og gynekologisk transvaginal volumetrisk avbildning, som gir mer nøyaktige og spesifikke bilder for ulike kliniske behov.

RUMLIG KOMPONENTAVBILDING
Teknologien bidrar til å redusere ekkoartefakter og forbedre den romlige oppløsningen ved å skanne målet med stråleforming i flere retninger.

AVANSERT BILDETEKNOLOGI
Speckle-reduksjonsteknologi
Teknologien bidrar til å redusere støy og artefakter, fjerne skygger og kanter, forbedre kontrastoppløsningen og identifisere
tidlige vevs-/strukturlesjoner.

Smart One Key Optimization
Systemet justerer TGC og B-forsterkning i B-modus samt baselinje, PRF og PW-forsterkning på en smart måte for å oppnå det beste svart/hvitt-bildet og PW
-bildet med bare ett tastetrykk.

VERDISKAPENDE KLINISKE LØSNINGER
Panoramabilder
Systemet gjør det mulig for legen å skanne større vevsområder ved hjelp av svingerbevegelser.

Trådløs bildeoverføring til iPad/iPhone og trådløs PC-skriver
Systemet gjør det mulig å arbeide mobilt på sykehus og klinikker ved å vise skannede bilder via iPad eller iPhone, selv om legen er borte fra ultralydsystemet.

Mulighet for oppgradering av fargedoppler
Systemet støtter oppgraderinger av fargeflytkartlegging, pulsbølgedoppler og triplex-modus, noe som gjør det til et komplett farge
Doppler-ultralydsystem som er ideelt for brukere på nybegynnernivå.

SIUI CTS-8800 Ultralydapparat Funksjoner
  • 10" LCD-skjerm med høy oppløsning
  • Speckle-reduksjonsteknologi
  • cineloop med 512 bilder
  • Prober med flere frekvenser
  • 4D- og 2D-avbildning
  • Bildeoptimalisering med ett trykk
  • Veterinære forhåndsinnstillinger
  • Reproduksjonstabeller for store og små dyr
  • Programmer for abdominal- og hjertemåling
  • Trådløs bildeoverføring

Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Indonesia

Region
DKI Jakarta

Sted
Kota Jakarta Selatan

Sluttdato
31.12.2024 09:45