Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

19.10.2024 01:05

BRUKT LEICA GS18 I GNSS RTK ROVER

Svar på annonse

Sensorfusjon av GNSS, IMU og et kamera skaper Visual Positioning-teknologi, noe som resulterer i en GNSS RTK-rover som er så kraftig at den gjør det mulig å måle det du ser.

GS18 I har alle funksjonene til Leica GS18 T: I tillegg til visuell posisjonering kan brukerne for eksempel kartlegge punkter med enten skråstilt eller nivellert stang.

Vi presenterer Leica GS18 I, en allsidig GNSS RTK-rover med visuell posisjonering for landmåling. Den er utviklet for profesjonelle landmålere for å måle punkter som tidligere ikke kunne måles med en GNSS-rover på en enkel og nøyaktig måte. Nå kan du raskt ta bilder av stedet og måle punkter ut fra dem, enten i felten eller senere på kontoret. For GS18 mener jeg bildebehandling.

Sensorfusjon av GNSS, IMU og et kamera kombineres for å skape Visual Positioning-teknologi, noe som resulterer i en GNSS RTK-rover som er så kraftig at den gjør det mulig å måle det du ser. GS18 I har all funksjonaliteten til Leica GS18 T: I tillegg til visuell posisjonering kan brukerne for eksempel kartlegge punkter med enten skråstilt eller nivellert stolpe.
Måle punkter med hindret sikt mot himmelen mer effektivt og enkelt.
Fang opp punkter du ikke kunne nå før med en GNSS-rover.
Få mer fleksibilitet og kontroll, uten å måtte bruke tidkrevende tilleggsutstyr.
Kartlegg hundrevis av punkter med nøyaktighet på undersøkelsesnivå i løpet av få minutter.
Ta et raskt bilde av stedet, og bestem senere hva som skal måles - selv om stedet senere endres eller forsvinner.
Trykk på et bilde for å måle et punkt i felten eller på kontoret.
Rask og grundig, slik at du får med deg alle detaljer.


Kartlegging og oppmåling har nettopp blitt enklere, tryggere og mer effektivt enn noen gang før. Møt Leica GS18 I GNSS RTK-roveren med visuell posisjonering. Med den kan du uten problemer måle punkter du ikke kunne nå før. Ta bilder av stedet med GS18 I og kartlegg punkter fra bilder. En GNSS RTK-rover som er så innovativ at du kan måle fasader og hjørner nøyaktig uten å måtte bytte verktøy. Når du har tatt bilder av stedet, kan du måle hver eneste detalj når du vil.

Nyskapende
Leica GS18 I er en nøyaktig og brukervennlig GNSS RTK-rover. Den bruker en svært innovativ teknologi for visuell posisjonering basert på sømløs integrering av GNSS, IMU og et kamera. Den gjør det mulig å måle oppmålingspunkter i bilder på stedet og på kontoret. Opprett punktskyer fra innsamlede data med Infinity for å utvide mulighetene ytterligere.

Rask
Utviklet for å måle store mengder punkter på en effektiv måte. Med Leica GS18 I kan du ta bilder og måle hundrevis av punkter i løpet av få minutter, også på steder som ikke er fysisk tilgjengelige. Ved å bruke bilder til å måle disse punktene kan du redusere tidsbruken på stedet og redusere omarbeidet: Når du først har tatt bilder av stedet, har du målt hver eneste detalj.

Allsidig
Bildebehandling har endret spillereglene. Ved å kunne måle det du ser, kan du nå steder du ikke kunne nå før, uten å måtte bytte verktøy eller klatre gjennom hindringer. Det gir deg fleksibilitet i felten, frigjør utstyr og mannskap og maksimerer produktiviteten i prosjektene dine, noe som resulterer i økt fortjeneste.

Pris $2 700


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Indonesia

Region
Jawa Timur

Sted
Surabaya

Sluttdato
28.12.2024 09:00