Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

03.01.2024 01:00

LEICA ABSOLUTE TRACKER AT960, NY

Svar på annonse

Leica Absolute Tracker AT960 er en robust alt-i-ett-lasertracker som får plass i en enkelt flightcase. Den har dynamisk høyhastighetsmåling som standard og er en komplett løsning for 6DoF-måling, skanning og automatisert inspeksjon samt reflektormåling.

AT960 er en ny generasjon bærbare koordinatmålesystemer basert på velprøvd teknologi, og kombinerer 6DoF-funksjonaliteten som ble introdusert med Leica Absolute Tracker AT901 med portabiliteten og brukervennligheten til den kompakte Leica Absolute Tracker AT403. Resultatet er en svært sofistikert, men likevel brukervennlig løsning for måling av store volumer som veier mindre enn 14 kg.

AT960 lasertracker kan enkelt transporteres, pakkes ut raskt og slås på i løpet av minutter for å levere høyytelsesmåling nesten hvor som helst. Dynamiske funksjoner og fleksibel funksjonalitet gir brukerne absolutt hastighet, nøyaktighet og portabilitet.

AT960 har trådløs kommunikasjon og mulighet for batteridrift, og den integrerte teknologien gjør at omstendelig oppsett er en saga blott. Leica Absolute Interferometer (AIFM) muliggjør nøyaktig høyhastighetsmåling mot et bevegelig mål, mens den innovative PowerLock-funksjonen sørger for at en avbrutt stråle umiddelbart gjenopprettes uten at brukeren trenger å gripe inn, noe som reduserer operatørens arbeidsbelastning og opplæringsbehov. Intuitive berøringsskjermkontroller minimerer risikoen for brukerfeil, noe som sparer tid, krefter og penger. Kontroll- og kompensasjonsarkitekturen gjør det mulig å foreta grunnleggende justeringer i felten, og den robuste konstruksjonen garanterer drift i henhold til spesifikasjonene med minimalt behov for kalibrering og service


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Indonesia

Region
Jawa Timur

Sted
Surabaya

Sluttdato
28.12.2024 09:00