Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

03.11.2023 01:05

PLANMECA PROMAX DIMAX 4 SENSOR, TIL SALGS !!!

Svar på annonse

Planmeca ProMax 3D er en produktfamilie bestående av eksepsjonelle alt-i-ett-enheter. Med tre ulike typer tredimensjonal avbildning - i tillegg til panoramabilder, ekstraorale bitewing-bilder og kefalometriske bilder - kan disse intelligente produktene dekke alle dine behov for avbildning av kjeve- og ansiktsorganer.

Planmeca ProMax 3D Plus CBCT-enheten er konstruert for å levere allsidige 3D-avbildningsegenskaper, med innovative funksjoner som bevegelseskorreksjon og en standard protokoll for lavdoseavbildning - noe som gjør den ideell for generell tannbehandling, endodonti og mer.

Planmeca ProMax 3D Plus CBCT-enheten er et kraftverk for 3D-avbildning, med alt fra visualisering av bihulene til registrering av de minste benstrukturene i ørene, og gir en utvidet visning av kjeve- og ansiktsregionen, utover tannsettet. ProMax 3D Plus er designet for å støtte panoramabilde-, kefalometri- og 3D-avbildningsapplikasjoner - med en endodontisk avbildningsmodus som fanger opp små anatomiske detaljer i høy oppløsning - og er en mangesidig 3D-enhet som leverer det ypperste innen diagnostisk nøyaktighet og kontroll. Og med Planmeca CALM-teknologi for fjerning av artefakter forårsaket av bevegelse, kombinert med Ultra Low Dose 3D-bilder med dramatisk reduserte pasientdoser, gir denne alt-i-ett CBCT-enheten en positiv pasientopplevelse fra start til slutt.
Seamless. Designet med et unikt SmartPan-system som gjør det mulig å ta 2D- og 3D-bilder med samme sensor
Tilgjengelig. Utstyrt med ansikt-til-ansikt-posisjonering for stående, sittende og rullestolbrukere
Innovativ. Den patenterte SCARA-teknologien (Selectively Compliant Articulated Robot Arm) sørger for ubegrenset bevegelse under rotasjonsavbildning av kjeve og ansikt
Allsidig. Har et maksimalt synsfelt på Ø20x10 cm med én enkelt skanning
Kompatibel. Støtter Mac OS/PC-funksjonalitet, med Planmeca Romexis-programvaren som kan administrere en hel CAD/CAM-arbeidsflyt

Promax som ble oppgradert til 3D CBCT. Dimax 4 er den nyeste versjonen som er tilgjengelig for 2D.


Svar på annonse

Kategori
Vi trenger

Land
Indonesia

Region
Jakarta

Sted
Jakarta

Sluttdato
31.12.2024 08:40