Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

06.03.2024 15:00

ITERO ELEMENT FLEX INTRAORAL SKANNER

Svar på annonse

ITero Element Flex1 gir deg den ultimate mobiliteten, slik at du kan ta deg av pasientene dine uansett hvor du ønsker å se dem. Med konfigurasjonen med bare en stav har du kraften i iTero Element-teknologien rett ved fingertuppene, slik at du kan utføre skanning av hele tannbuen selv i den minste praksis.

En kraftfull løsning som du kan ta med deg fra rom til rom eller kontor til kontor. Med iTero Element Flex har du maksimal mobilitet og kan ta deg av pasientene dine uansett hvor du er. Den veggmonterte konfigurasjonen gir deg kraften i iTero Element-teknologien rett i hendene, slik at du kan utføre fullbueskanninger på selv det minste kontoret.

iTero Element Flex er et system som muliggjør rask og enkel overføring mellom klinikker, slik at allmennleger og kjeveortopeder kan utføre skanning av hele buer på tvers av klinikker.

ITero Element Flex har en "wall-only"-konfigurasjon og er en bærbar skanner som kan transporteres fra en praksis til en annen, slik at klinikerne kan utnytte kraften i visualisering ved stolen. Den er ideell for praksiser med flere klinikker som trenger en praktisk og lett transportabel skanner. Ved å bruke kompatible bærbare datamaskiner kan klinikere nå skanne hvor som helst, selv på de minste klinikkene. Element Flex leveres med en spesialtilpasset bæreveske.

Element Flex, som er det foretrukne alternativet, leveres med en spesialtilpasset bæreveske og har tilkoblingsmuligheter. Begge skannerne har de samme funksjonene som forgjengeren. Opprinnelig ble intraorale skannestenger ansett som vanskelige å bruke og klumpete. Så da klinikerne skulle ta en kjøpsbeslutning, bestemte de seg for å droppe dem. Nå finnes det et bredt spekter av alternativer.

Med introduksjonen av Element Flex kan skanninger utføres direkte på bærbare datamaskiner, noe som gjør intraoral skanning mer mobil enn noensinne. Dette er imidlertid ikke den eneste oppfinnelsen innen IOS-skanning. Den nyeste versjonen fra 3shape, TRIOS MOVE, tilbyr en trådløs skanningstav sammen med en arm og en svingbar skjerm som gjør det mulig for klinikeren å vise pasienten prosessen og behandlingsplanleggingen.

Funksjonene til iTero Element Flex:

Kompakt størrelse for bærbarhet og bekvemmelighet
Forbedret fargeskjerm for fantastiske og nøyaktige bilder
Utfør skarpe 3D-skanninger i farger og høy oppløsning på bare 60 sekunder
Berøringsplaten på skannerstaven er like intuitiv og enkel som bevegelser på smarttelefonen

Visualiser en bedre praksis med iTero Element Flex:
Arbeidsflyt for restaurering og kjeveortopedi
Optimalisert Invisalign
Tilkobling
Visualiseringsverktøy
iTero TimeLapse
Invisalign Outcome Simulator
Fremdriftsvurdering
Integrering av fresing på stolen

 

 


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Indonesia

Region
Jakarta

Sted
Jakarta