Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

05.06.2024 01:05

SHAPE TRIOS 3 TRÅDLØS POD TIL SALGS!!!

Svar på annonse

Shape TRIOS 3 er en tre-i-ett digital avtrykksløsning med intraoral skanner, integrert intraoralt kamera og automatisert fargemåling i én og samme enhet. En lett, brukervennlig, digital avtrykksløsning med avrundet autoklaverbar spiss og avtakbart speil for enkel sterilisering. Den er tilgjengelig i en versjon med pennegrep, håndtaksdesign og stolintegrert versjon.

Trådløs digital intraoral skanner
Fortsett å forbedre tannlegepraksisen din. Dra nytte av TRIOS intraoral skanner for å forbedre pasientopplevelsen, redusere tiden i stolen og åpne opp for et bredt spekter av behandlingsmuligheter. TRIOS er rask, enkel å bruke og skaper dokumenterte, nøyaktige digitale fargeavtrykk. I motsetning til mange andre løsninger gir TRIOS deg kontinuerlige programvareoppdateringer, oppgraderbar maskinvare og valgfrie behandlingsmoduler for å sikre at praksisen din holder seg i forkant i takt med at virksomheten vokser seg sterkere

Innstegsløsningen for intraoral skanning.
Den kostnadseffektive TRIOS 3 Basic leveres som en kablet, pennhåndtaksbasert pod og muliggjør en enkel "skann og send til"-arbeidsflyt. TRIOS 3 Basic inkluderer den velkjente 3Shape-skanningsnøyaktigheten, vanvittig hastighetsmodus, STL-utgang, realistiske, naturtro farger og skyggemåling samt AI-skanningsteknologi for forenklet skanning.

TRIOS 3 Wireless Pod
Trios 3 Wireless Pod for tilkobling av TRIOS-skanneren til en datamaskin. Et mobilt og fleksibelt alternativ til vognløsningen, f.eks. for tannleger som arbeider på flere steder, eller for klinikker med begrenset plass. Datamaskin medfølger ikke.

TRIOS 3 Wireless Scanner
Håndholdt 3D-skanner med ultrahurtig optisk seksjoneringsteknologi for spray- og pulverfri intraoral skanning i farger. Kan måle tannfarger og legge til HD-bilder i 3D-modellen. Tilgjengelig med pennegrep eller håndtak.

Programvare
TRIOS Digital Impression Software med integrert 3Shape Communicate-grensesnitt

Deler og tilbehør:
Strømkabel og strømforsyningsenhet
1 Wi-Fi-dongle
1 lader for TRIOS 3 Wireless batterier inkl. 3 batterier
USB-dongle med programvare
5 x TRIOS 3 skannertips inkl. speil (autoklaverbare)
TRIOS 3 beskyttelsestips
TRIOS 3 kalibreringstips
TRIOS 3 fargekalibreringssett

Pris 2 500


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Indonesia

Region
Jakarta

Sted
Jakarta