Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

21.03.2024 01:05

WAYGATE KRAUTKRAMER MENTOR UT PHASED ARRAY FEILDETEKTOR

Svar på annonse

Mentor UT Phased Array Flaw Detector er neste generasjon av PAUT-inspeksjoner. Fjern gjetningene fra ultralydinspeksjoner ved hjelp av det mest nøyaktige og intuitive verktøyet på markedet i dag.

Waygate Technologies Krautkramer Mentor UT, et produkt fra Baker Hughes (tidligere GE Inspection Technologies), er en kraftig, tilkoblet ultralyddetektor som er optimalisert for kartlegging av korrosjon og erosjon i prosessbeholdere, rør og tanker.

Mentor UT gjør array-inspeksjon til en del av hverdagen med et intuitivt grensesnitt med berøringsskjerm og tilpassbare inspeksjonsapplikasjoner ("apper"). Brukerne kan lage sine egne apper eller bruke de forhåndsinstallerte appene og tilpasse brukergrensesnittet helt etter egne behov. Det er enkelt å lære seg å sette opp og kalibrere enheten, noe som kan spare opplæringskostnader og øke produktiviteten.

Hele UT-feildetektorsystemet er plassert i et hanskevennlig nettbrett med berøringsskjerm som er like enkelt å bruke som en smarttelefon. Den forhåndsinstallerte Mentor Create-programvaren kan tilpasses fullt ut, og gir mulighet for brukerdefinerte menyer og arbeidsflyter (apper) for trinnvis veiledning gjennom inspeksjonsprosessen - fra kalibrering til sondeplassering og analyse. Trygge og velutdannede brukere betyr at selv de mest komplekse inspeksjonene utføres konsekvent hver gang.

Mentor UT er den første ultralydtesteren som enkelt tillater trådløs tilkobling og direktestrømming, slik at inspektørene kan få en "second opinion" i sanntid når de trenger det. Den samme trådløse skytilkoblingen gjør det mulig for Mentor UT å generere omfattende inspeksjonsrapporter på brukernes skrivebord med et enkelt klikk.

Med Mentor UT kan du forvente
  • Design med høy ytelse: kraftig 32:32 faset feildetektor (kan oppgraderes til 32:128) med konvensjonell UT-kanal og 20 kHz pulsrepetisjonsfrekvens (RPF)
  • Robust og slitesterk: tåler tøffe miljøer med IP65-klassifisering
  • Mer produktive kvalitetsinspeksjoner: brukerdefinerte inspeksjons-"apper" eller forhåndsinstallerte apper på enheten som er skreddersydd for dine behov
  • Kompatibilitet uten sidestykke: kan enkelt kobles sammen med GEs bransjeledende lineære DM-sonder med to elementer for korrosjonsinspeksjon, lineære array-sonder for sveise- og komposittinspeksjon og et bredt utvalg av kommersielt tilgjengelige skannere
  • Intuitiv betjening: hanskevennlig, tilpassbar berøringsskjerm og innebygd trådløs tilkobling og dataeksport for å effektivisere rapportering og analyse (offline analyseprogramvare inkludert)
  • Spar tid og ressurser: Spesialiserte arbeidsflyter forenkler komplekse inspeksjoner for økt effektivitet og enklere opplæring

Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Indonesia

Region
Jawa Timur

Sted
Surabaya

Sluttdato
31.12.2024 09:00