Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

15.04.2024 04:25

WAYGATE KRAUTKRAMER USM 100 ULTRASONISK FEILSØKER, NY TIL SALG!!!

Svar på annonse

Waygate Technologies Krautkramer USM 100, et produkt fra Baker Hughes (tidligere GE Inspection Technologies), er en ultrasonisk feildetektor som er ideell for industrielle inspeksjonsapplikasjoner. USM 100 er det siste skuddet på stammen i USM-familien og har guidet kalibrering, tilpassbare filtre, en avansert dataregistrator og smarttelefonlignende funksjonalitet. Eldre datasett fra USM Go og USM 35 er kompatible med den nyeste modellen.

Waygate Technologies Krautkrämer USM 100 er lett og ergonomisk utformet for enkel bruk. Den har en stor berøringsskjerm og knapper som muliggjør sømløs ambidekstral betjening. Den hanskekompatible 7-tommers LCD-berøringsskjermen er synlig under alle lysforhold. Det smarte og intuitive brukergrensesnittet er lett å lære, kan tilpasses og effektiviserer oppsett, opplæringstid og oppdateringer.

Krautkrämer USM 100 gir også økt effektivitet gjennom ekstern tilgang og datahåndtering og -lagring. De digitale funksjonene omfatter skreddersydde arbeidsflyter via programvaren Mentor App, sikker, skybasert datahåndtering, fjernkalibrering som reduserer kalibreringstiden fra to uker til 30 minutter, og en offentlig butikk for nedlasting av tilpassede apper. Mentor PC gjør det mulig å laste opp, analysere og rapportere inspeksjonsdata fra en PC, og Mentor PC Live gjør det mulig å bruke USM 100 eksternt. Med Mentor Create kan brukeren tilpasse eller opprette inspeksjonsapper for unike testprosedyrer, bransjeapplikasjoner og erfaringsnivåer. Datasettene er også kompatible med eldre USM Go- og USM 36-modeller, noe som muliggjør en sømløs overgang til USM 100.

Feilsøking omdefinert:
Den bærbare Krautkrämer USM 100 er et svært allsidig inspeksjonsverktøy som er utviklet for å takle et bredt spekter av inspeksjonsutfordringer. Utfør omfattende og nøyaktige inspeksjoner av industrielle anlegg og forbedre dataene dine med bilder og geolokalisering for bedre sporbarhet og rapportering.

Viktige bruksområder
  • Inspeksjon av sveiser
  • Inspeksjon av korrosjon
  • Inspeksjon av smiing og støpegods
  • Inspeksjon av skinner
  • Inspeksjon av kompositter
  • Inspeksjon av kjernekraftverk

Pris $3 800,00


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Indonesia

Region
Jawa Timur

Sted
Surabaya

Sluttdato
01.01.2025 12:05