Katalog

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

21.11.2023 02:10

Turbodiesel utenbordsmotor 50 hk

Svar på annonse

NY Yanmar Dtorque 111

Den kompakte Dtorque 111 er utviklet for å revolusjonere markedet for små arbeidsbåter, der den forventede levetiden på godt over 10 000 timer er minst dobbelt så lang som for en sammenlignbar bensinmotor.

Dtorque 111 er en bemerkelsesverdig jevn og stillegående dieselmotor som leverer 50 hk ved propellen med et fantastisk dreiemoment på 111 Nm ved bare 2 500 o/min. Dette er betydelig bedre enn de nyeste 70 hk 4-takts bensinmodellene, og mer enn nok til å akselerere de fleste småbåter raskt opp i plan, samtidig som det er rikelig med trekkraft i lav hastighet for tunge oppgaver.

Dtorque er det ideelle valget hvis du driver eller administrerer
  • arbeidsbåter
  • sikkerhets-/redningsbåter
  • fiskebåter
  • myndighets- og havnemyndighetsfartøyer
  • passasjerbåter
  • superyacht-tendere


Økt sikkerhet
Diesel er mindre brannfarlig enn bensin, og Dtorque er derfor et tryggere valg i potensielt farlige miljøer, for eksempel i olje- og gassindustrien. Operatører av superyachter og cruiseskip, for eksempel, vil også dra nytte av tids- og kostnadsbesparelser som følge av færre brannsikringstiltak og forskrifter.

I tillegg er det bare én type drivstoff å håndtere, noe som er mer tilgjengelig i havner over hele verden. Dtorque overgår også EUs RDC Stage II-utslippskrav, men er ennå ikke EPA-kompatibel.

Lavt støy- og vibrasjonsnivå
Dtorque har en tosylindret, turboladet common rail-dieselmotor med et unikt system med to motroterende veivaksler i en aluminiumsblokk. Denne teknologien, med sin patenterte "Spaceball"-design, bidrar til å redusere vibrasjoner og støy.

En annen fordel med disse veivakslene er mangelen på rotasjons- og driftsmomenter (styringsmomenter). Dette fører til mindre utmattelse under motorens

drift

.


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Indonesia

Region
Aceh

Sted
Banda Aceh

Sluttdato
31.01.2025 10:00