Katalog

Maanshan Baiyun Environmental Protection Equipment Co.

10.11.2023 00:00

Maanshan Baiyun Environmental Protection Equipment Co.

Svar på annonse

Selskapet har et bredt spekter av produkter som hovedsakelig dekker tre områder.

For det første alle typer ferrittmagneter og NdFeB-magneter, som er mye brukt innen bilindustrien, elektronikk, telekommunikasjon og andre områder.

For det andre har vi spesialisert oss på produksjon av magnetiske separatorer for kunder, inkludert tørre og våte magnetiske separatorer, opphengte og vertikale magnetiske separatorer og ulike typer magnettromler. Magnetiske separatorer brukes hovedsakelig til rensing og konsentrasjon av jernmalm, utnyttelse av avgangsmasser, deferrisering av kullråvarer i kraftverk, sement og andre byggematerialer, samt glass- og keramikkråvarer, sortering av resirkulert gummipulver og så videre.

For det tredje har vi et profesjonelt team for sortering av jernmalm, pelletering, design av løkfremstillingsprosesser og produksjon av komplett utstyr osv. Vi håper å gi profesjonell teknisk garanti og støtte til jernindustrien i utviklingsland, og selskapet har komplett testutstyr. Når det gjelder produktene, er kvaliteten pålitelig, strukturen er enkel, driften er praktisk, energibesparende og strømbesparende, vedlikeholdet er praktisk, og de eksporteres hovedsakelig til USA, Europa, Australia, Sørøst-Asia, Midtøsten, Sør-Amerika og andre land og regioner, og de er i den ledende posisjonen i næringslivet, har et godt rykte og får ros av kundene.

Vi ønsker venner fra hele verden hjertelig velkommen til å forhandle og samarbeide med oss


Vårt selskaps nye teorier og utstyr kan alltid være i forkant av det innenlandske magnetfeltet. Vi tror at under forutsetning av "kvalitet først" og "service først" vil vi hele tiden overgå oss selv og gi vårt eget bidrag til Kinas gruve- og stålindustri.


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Anhui

Sted
99 Huayu Rd, Maanshan

Sluttdato
31.01.2024 10:15