Katalog

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

18.12.2023 01:00

Maskinteknikk - L.B. Bohle mottar flere utmerkelser

Svar på annonse

German Design Award for ny generasjon maskiner

Gleden var stor hos L.B. Bohle. Teknologiselskapet fra Ennigerloh har vunnet German Brand Award tre ganger.

"På Interpack-messen i mai i år lanserte vi vår nye generasjon maskiner med presentasjonen av tre nye systemer", sier administrerende direktør Thorsten Wesselmann. "Maskinene våre er ikke bare teknisk optimalisert, men også redesignet med en banebrytende industridesign", fortsetter Wesselmann.

Etter å ha rådført seg med industridesignere, som har vært med på å utvikle maskinene, bestemte ledelsen i L.B. Bohle seg for å melde på BFC Tablet Coater, BRC Dry Granulator og QbCon 1, en kontinuerlig granulator og tørketrommel for forskning og utvikling, til designprisen.

German Design Award er åpen for bedrifter, byråer, tjenesteleverandører og markedsføringseksperter samt ideelle og offentlige organisasjoner fra alle bransjer over hele verden. Den uavhengige juryen til German Design Council avgjør hvem som får delta i konkurransen og hvem som vinner.

"Etter de gjennomgående positive reaksjonene på de nye maskinene våre håpet vi i all hemmelighet på en pris", forteller Wesselmann. L.B. Bohle ble kåret til vinner av BRC og QbCon, mens tabletcoateren BFC fikk en spesialpris.

"Vi var overrasket over å motta tre priser på en gang", sier Wesselmann. I det store og hele ser de ansvarlige hos L.B. Bohle prisen som en anerkjennelse av at de har tatt et riktig skritt med den nye, dristige designen.

"Takket være en fremragende teaminnsats internt i selskapet, sammen med eksterne designere, har vi lykkes med å utvikle en helt ny designlinje for våre systemer som sikrer identifikasjon med selskapet L.B. Bohle. Å vinne German Design Award vil også bidra til at vi får enda mer oppmerksomhet og synlighet i markedet", sier administrerende direktør Tim Remmert, som ser ytterligere positive effekter av prisen.


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Tyskland