Katalog

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

23.12.2023 00:00

Full Check Service/China Inspection Agency

Svar på annonse

Guangdong China inspection and testing Co, LTD

Denne kontrollen utføres på et svært tidlig stadium i produksjonsprosessen (mellom 0 og 20 %). Formålet med kontrollen er å inspisere prosessparametrene og verifisere at sluttproduktet oppfyller de ønskede kvalitetskravene.

Vi er mennesker, og mennesker gjør naturligvis feil, og det gjør også fabrikkene i Kina. Omtrent halvparten av fabrikkene i Kina har produksjonsproblemer. Hvis det ikke utføres strenge kvalitetskontroller, vil fabrikkene produsere i henhold til sin egen standard. Derfor er det tids- og kostnadsbesparende å avdekke feilene på et tidligere tidspunkt. Hvis du finner ut av problemene når alle varene er ferdige, vil det ta mye tid og penger å revidere dem. Vår erfaring er at vi gjorde en kvalitetskontroll mens produksjonen nettopp hadde startet, og vi fant ut at fargen fabrikken brukte var helt forskjellig fra det kunden ønsket. Dette er en stor feil. Etter kontrollen endret fabrikken fargen umiddelbart. Hvis vi hadde utført en kvalitetskontroll etter at produktene nesten var ferdige, kunne dette ha blitt et stort problem, og forsendelsen ville blitt forsinket på grunn av de feilene som ble oppdaget ved kvalitetskontrollen.

Det anbefales derfor på det sterkeste å utføre en kvalitetskontroll tidlig i produksjonsprosessen. Denne kvalitetskontrollen er nødvendig i Kina, spesielt for å unngå misforståelser og feil i den videre produksjonsprosessen.


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Shenzhen

Sted
Guangdong

Sluttdato
29.06.2024 23:50