Katalog

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

26.12.2023 11:50

Inspeksjonstjenester i Kina - Overvåking av containerlastingen

Svar på annonse

Full kontrolltjeneste Leverandørrevisjon Inspeksjon før produksjon Inspeksjon under produksjon Inspeksjon før forsendelse Inspeksjon før lasting av containere Overvåking av containerlasting

Lastetilsyn
Lastetilsyn utføres på fabrikk, lager eller lasteplass hos avsendere. Inspektørene kontrollerer kvaliteten og kvantiteten på produktene som skal fraktes, for å sikre at de er av god kvalitet og i riktig mengde. I mellomtiden skal inspektørene overvåke hele forsendelsesprosessen for å sikre at containerne er i god stand og riktig lastet.
For de ulike produktkategoriene utarbeider vi en spesialisert sjekkliste basert på kundenes krav og vår erfaring. Og vår inspektør vil kontrollere varene strengt i henhold til sjekklisten og godkjent prøve under inspeksjonsprosessen, og gjøre vårt beste for å redusere risikoen ved kjøp.
Vi vil gi deg resultatet når inspeksjonen er ferdig. Og inspeksjonsrapporten vil bli sendt til deg innen 24 timer.
Mange handelsmenn liker kvalitetskontrolltjenesten vår, ikke bare fordi inspeksjonstjenesten vår er kostnadseffektiv, men også fordi de vet at vi forventer QC. Våre kunder inkluderer: Pepsi, Coca Cola, Anheuser-busch inBev, B&Q, LG, Samsung, Honeywell, Toshiba, Emerson, Honda, Nissan, Panasonic, SHARP, ABB, Bandai, Tommy, Vtech, etc.


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Shenzhen

Sted
Guangdong

Sluttdato
29.06.2024 23:50