Katalog

Gresitaliano Srl

Gresitaliano Srl

Gresitaliano Srl

22.01.2024 00:00

Porselenstallerkener Made in Italy

Svar på annonse

porcelain4TOP er det nye varemerket til GRESITALIANO SRL, som spesialiserer seg på grafisk design, produksjon og distribusjon av store porselensplater i tykkelsene 6 mm, 12 mm og 20 mm, 100 % produsert i Italia.

Bli med på å bringe italiensk eleganse til USA: Bli distributør av porselenstallerkener

Hos Porcelain4Top inviterer vi lidenskapelige og fremtidsrettede privatpersoner og bedrifter til å bli med oss på en reise i uovertruffen stil og raffinement.

Posisjoner deg som ambassadør for tidløs skjønnhet i USA ved å bli distributør av våre utsøkte italienske porselenstallerkener.

Hvorfor samarbeide med Porcelain4Top:

Førsteklasses kvalitet: Våre italienske porselenstallerkener er omhyggelig utformet og viser den velkjente kvaliteten på italiensk håndverk som har bestått tidens tann.

Allsidig design: Våre porselenstallerkener har et bredt utvalg av design og utførelser, fra klassisk til moderne, som passer til dine kunders kresne smak.

Uovertruffen ekspertise: Ved å samarbeide med oss får du tilgang til et team av eksperter som gir deg omfattende produktkunnskap, markedsføringsstøtte og personlig rådgivning.

Fordeler ved å være distributør:

Eksklusivt produktsortiment: Som Porcelain4Top-distributør får du eksklusiv tilgang til vårt førsteklasses utvalg av italienske porselenstallerkener, noe som skiller deg fra konkurrentene.

Markedsføringsstøtte: Bruk vår markedsføringsekspertise og vårt markedsføringsmateriell for å øke din tilstedeværelse i bransjen, nå et bredere publikum og øke salget.

Lønnsomt samarbeid: Vi tror på gjensidig suksess. Et samarbeid med Porcelain4Top som distributør åpner dørene for et lønnsomt partnerskap med et varemerke som står for eleganse og kvalitet.

Slik starter reisen: Det er en enkel prosess å bli distributør hos

. Ta kontakt med teamet vårt for å melde din interesse, og la oss samarbeide om å bringe de sofistikerte italienske porselenstallerkenene til alle hjørner av USA.

Oppgrader virksomheten din ved å tilby innbegrepet av luksus med Porcelain4Tops italienske porselenstallerkener. Kontakt oss i dag for å innlede et samarbeid som vil omdefinere eleganse på det amerikanske markedet.

Kontakt oss nå!


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Italia

Region
Emilia Romagna

Sted
Sassuolo

Tilleggsinformasjon