Katalog

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

05.03.2024 12:00

PP-korkmateriale for vinflasker i aluminiumslegering 8011

Svar på annonse

Hongchang Aluminium leverer aluminiumsplater og -spoler til produksjon av flaskekapsler, som er ideelle materialer for PP-kapsler til whiskyflasker og andre drikkeflasker. Det har utmerkede fuktsikre, lekkasjesikre og forfalskningshindrende egenskaper, noe som gjør det virkelig trygt, sunt, raskt og miljøvennlig og øker produktets merverdi.

Produksjonen av PP-flaskekapsler stiller strenge krav til materialets styrke, forlengelse og dimensjonsavvik, ellers vil det oppstå sprekker eller bretter under behandlingen. For å sikre at det er enkelt å trykke etter at kapselen er formet, må overflaten på kapselmaterialet være glatt. Ingen rullemerker, riper og flekker. Vanlige legeringer inkluderer 8011-H14, 8011-H16 osv. Flaskehettematerialer i aluminium kan produseres ved varmvalsing, kontinuerlig støping, kontinuerlig valsing eller kaldvalsing.

PP-flaskehettematerialets egenskaper:
1. Lett vekt.
2. Grønn, miljøvennlig og enkel å resirkulere.
3. Har utmerkede barriereegenskaper.
4. Har god formbarhet
5. Vakkert utseende og blank dekor.
8011 aluminiumsplater brukes til å produsere skrukorksystemer for flasker og andre beholdere og er et av de viktigste produktene på markedet for aluminiumemballasje. Aluminiums luft- og lystette egenskaper og den enkle formingen og dekorasjonen gjør det til det foretrukne materialet for lukkede applikasjoner.

PP-lokk i aluminium brukes til glassbeholdere, inkludert mineralvann, naturlig vann, alkoholfrie og alkoholholdige drikkevarer, kosttilskudd og juiceprodukter.


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
henan

Sted
No. 14, Business Outer Ring Road